Breaking News

Τα εργασιακά προσόντα του νέου Opel Combo

Τα εργασιακά προσόντα του νέου Opel Combo

Η αυλαία για το νέο Opel Combo θα σηκωθεί στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νέου Combo.

Οι επαγγελματίες οδηγοί αναμένεται να το λατρέψουν για την ποικιλία των εκδόσεων του που καλύπτει κάθε μεταφορική ανάγκη. Στη βασική του έκδοση λοιπόν το Combo θα έχει μήκος 4,40 μ., στην XL 4,75 μ., ενώ θα προσφέρεται και ως επιβατικό με πέντε θέσεις και στάνταρ τις δυο πλευρικές συρόμενες πόρτες.

Όταν τώρα το νέο Combo κουβαλάει εμπόρευμα επιστρατεύει το χώρο φόρτωσης των 4,4 κυβικών μέτρων, ενώ σημειώστε ότι το ωφέλιμο φορτίο του είναι πάνω από 1.000 κιλά και μπορούν να φορτωθούν σε αυτό αντικείμενα μήκους 3.440 χλστ. Επίσης το νέο Combo διαθέτει μια καινοτόμα τεχνολογία με την οποία ο οδηγός πατάει απλά ένα κουμπί και βεβαιώνεται ότι το όχημα δεν είναι υπερφορτωμένο.

Ο πετρελαιοκινητήρας των 1.5 λίτρων προσφέρει στο νέο Combo ισχύ από 76 έως 130 ίππους, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή με αυτόματο 8 σχέσεων και πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP.

Στην αγορά της Γερμανίας το νέο Combo ξεκινάει από τα 16.850 ευρώ στη βασική έκδοση, από τα 20.050 ευρώ στην XL και από 21.550 ευρώ στην επιβατική.



Related Articles

Ένα εντυπωσιακό φορτηγό για τη μεταφορά αγωνιστικών Porsche

Πάθος και φαντασία ήταν οι δυο βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στη δημιουργία του εν λόγω φουτουριστικού φορτηγού που βλέπετε στις

To «εργαλείο» της Ford που μειώνει 12% την κατανάλωση καυσίμου (video)

Ίσως το μυαλό σας να πηγαίνει αρχικά στο γνωστό πλέον σύστημα Start/Stop, το οποίο απενεργοποιεί και ενεργοποιεί τον κινητήρα, όταν

Πουθενά δεν κωλώνει αυτό το στρατιωτικό φορτηγό Volvo

Αν σας αρέσει η περιπέτεια, οι εξορμήσεις στη φύση και οι σκληρές off-road «μάχες», τότε το συγκεκριμένο στρατιωτικό φορτηγό Volvo