Breaking News

Μονοθέσιο της Formula 1 σε δημόσιους δρόμους (video)

Μονοθέσιο της Formula 1 σε δημόσιους δρόμους (video)

Με το στόμα ανοιχτό έμεινες δεκάδες οδηγοί και περαστικοί όταν είδαν να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Πολλοί ίσως να κατάλαβαν ότι πρόκειται για το μονοθέσιο RB7, με το οποίο συμμετέχει η Red Bull στη Formula 1, ενώ άλλοι ίσως να υποπτεύτηκαν ότι το πρόσωπο που βρισκόταν κάτω από το κράνος ήταν του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ο Αυστραλός πιλότος της Formula 1 στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας ονόματι “Road Trip USA” που οργάνωσε η Red Bull οδήγησε το μονοθέσιο RB7 από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Λας Βέγκας, ενώ όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια των Γκραν Πρι έκανε και pit-stop πάνω σε μια γέφυρα.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video είναι απολαυστικά.



Related Articles

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Όταν λόγω μηχανικής βλάβης ή κλαταρισμένου ελαστικού αναγκάζεστε να σταματήστε στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου δεν πρέπει να ξεχνάτε τα εξής.

H στιγμή που γέφυρα 140 μέτρων καταρρέει (video)

Τρόμο προκαλούν τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη στιγμή που για άγνωστο ακόμα λόγο μια μεγάλη γέφυρα κατέρρευσε χτες

Απαγόρευση χρήσης κινητού ακόμα και σε σταματημένο αυτοκίνητο

Αυστηρότερη γίνεται η νομοθεσία στη Γαλλία σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου και την οδήγηση. Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση δικαστηρίου