Breaking News

Απολύθηκε γιατί έβρεχε τους περαστικούς (video)

Απολύθηκε γιατί έβρεχε τους περαστικούς (video)

Το πιθανότερο είναι να σας έχει τύχει κάποια βροχερή χειμωνιάτικη μέρα να περπατάτε και τα λιμνάζοντα ύδατα που έχουν συγκεντρωθεί στην άκρη του δρόμου να εκτοξευτούν πάνω σας από τους τροχούς ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Προφανώς νευριάσετε καθώς γίνατε χάλια, αλλά δε δώσατε συνέχεια, καθώς ο οδηγός του οχήματος που σας έκανε λούτσα δεν το έκανε επίτηδες. Ή μήπως το ήθελε;

Στο αντίστοιχο περιστατικό που θα δείτε στο παρακάτω video πάντως ο οδηγός του λευκού Ford Transit στον Καναδά θεώρησε ότι είναι διασκεδαστικό να πλησιάζει τον κόσμο που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ώστε να πετάει πάνω τους τα νερά που είχαν συγκεντρωθεί στο δρόμο. Η ανώριμη και απρεπής συμπεριφορά του καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου.

Το video δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστεί ότι το Transit ανήκει στην εταιρία Black & McDonald, η οποία με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε ότι απέλυσε το συγκεκριμένο οδηγό.


Tags assigned to this article:
Black & McDonaldFordTransitΚαναδάνερά

Related Articles

Πάνω από 28 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κρύπτη αυτοκινήτου (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να δημιουργούνται κρύπτες σε εσοχές τμημάτων αυτοκινήτων για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο

Καινοτόμο σύστημα για να μη σας κλέβουν καύσιμο

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα πρόσθετα τμήματα στα αυτοκίνητα π.χ πάνελ στα φτερά για να δείχνει το αμάξωμα πιο μυώδες,

Η κατάληξη ενός μοτοσικλετιστή που παραβίασε φανάρι (video)

Την τύχη με το μέρος του είχε ο αναβατής της μοτοσικλέτας που θα δείτε στο παρακάτω video, καθώς γλύτωσε τα