Breaking News

Μια Jaguar E-Type του 1974 με σύγχρονες τεχνολογίες

Μια Jaguar E-Type του 1974 με σύγχρονες τεχνολογίες

Οι «ρυτίδες» πάνω σε αυτή τη Jaguar E-Type του 1974 είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα ορατές, επομένως δεν της έμενε άλλη λύση από το λίφτινγκ.

Η επέμβαση της 44χρονης E-Type διήρκησε συνολικά 3.000 ώρες, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα άξιζε τον κόπο. Στο γερασμένο αλλά διαχρονικά καλλίγραμμο αμάξωμα της έγινε ανάπλαση στο καπό, στους προφυλακτήρες, στην οροφή και στις ζάντες των 16 ιντσών.

Απέκτησε μέχρι και τα σύγχρονα Led φώτα ημέρας. Το «νυστέρι» μπήκε και στο εσωτερικό της, συγκεκριμένα στις δερμάτινες ταπετσαρίες, στην ηχομόνωση που ενισχύθηκε, απέκτησε θερμαινόμενα καθίσματα, κουμπί για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του κινητήρα, κλιματισμό, μαύρο διακοσμητικό ένθετο, ηχοσύστημα με λειτουργία Bluetooth και iPod, ένδειξη ταχύτητας σε χλμ./ώρα, Led φωτισμό στο ταμπλό, στα πόδια των επιβατών και στο χώρο των αποσκευών.

Παράλληλα αυξήθηκε η χωρητικότητα του κινητήρα της από τα 5.3 στα 6.1 λίτρα, αποδίδοντας 284 ίππους, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων. Αναβαθμίστηκαν επίσης τα φρένα, η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης.


Tags assigned to this article:
E-TypeJaguar

Related Articles

Το νέο Citroen Ami δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης!(video)

Η βασική φιλοσοφία της Citroen εδώ και έναν αιώνα είναι να προσφέρει λύσεις κινητικότητας για όλους, έναν σκοπό τον οποίο

Άπιαστες οι Porsche 718 GTS με ατμοσφαιρικό κινητήρα 400 ίππων (video)

Σε υπερόπλα μετέτρεψε η Porsche τις Boxster και Cayman 718, καθώς πλέον στην έκδοση GTS τροφοδοτούνται από τον ισχυρότατο ατμοσφαιρικό

Η BMW M5 δείχνει το πιο άγριο πρόσωπο της

Ακόμα πιο δυναμική γίνεται η BMW M5, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες  ανάγκες όσων δεν τους αρκούν οι 600