Breaking News

Οδηγός παρασύρθηκε ανάμεσα σε δυο οχήματα (video)

Οδηγός παρασύρθηκε ανάμεσα σε δυο οχήματα (video)

Σκληρές εικόνας βίας διαδραματίστηκαν σε δρόμο του Μπρούκλιν όταν οι οδηγοί δυο αυτοκινήτων κατέβηκαν από τα οχήματα τους και άρχισαν να τσακώνονται.

Η αφορμή δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εικάζεται ότι ο ένας έκοψε την κυκλοφορία του άλλου. Αμέσως άρχισαν να γρονθοκοπούνται μεταξύ τους, ενώ τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει ένα τρίτος οδηγός που τους χώρισε.

Στη συνέχεια όμως ο ένας από του δυο οδηγούς έκλεψε τα κλειδιά από τη μίζα του άλλου αυτοκινήτου και προσπάθησε να αποχωρήσει. Ο αντίπαλος του όρμησε να τον σταματήσει από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τότε ο έξαλλος οδηγός επιτάχυνε παρασέρνοντας τον πλευρικά πάνω σε ένα βαν, πιέζοντας τον ανάμεσα στα δυο οχήματα. Ευτυχώς ο άντρας σηκώθηκε από τη άσφαλτο αμέσως, επομένως δεν πρέπει να τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι τοπικές Αρχές δε θα αργήσουν να συλλάβουν τον επικίνδυνο οδηγό, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκίνητου διακρίνεται ξεκάθαρα.



Related Articles

Κατ΄ οίκον αλλαγή ελαστικών αυτοκινήτου

Όσες φορές έχει χρειαστεί να αλλάξετε ελαστικά στο αυτοκίνητο σας, επισκεφθήκατε κάποιο βουλκανιζατέρ, ώστε ο μηχανικός να κάνει την απαραίτητη

Στα 33.000 πόδια έγινε pit stop με μηδενική βαρύτητα (video)

Στη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 η ομάδα Aston Martin Red Bull Racing έχει καταφέρει τρία συνολικά παγκόσμια ρεκόρ

Έφοδος της Τροχαίας στη Βάρκιζα-Εντοπίστηκαν 132 παραβάσεις

Αποφασισμένη να σταματήσει τους αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας οχημάτων σε δημόσιους δρόμους είναι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Για το λόγο