Breaking News

Καταπράσινη με 600 ίππους η ΒΜW M5 (video)

Καταπράσινη με 600 ίππους η ΒΜW M5 (video)

Για το τμήμα εξατομίκευσης της BMW δεν αρκεί απλά ότι η M5 είναι πανίσχυρη αλλά αυτό πρέπει και να φαίνεται.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Στην προκειμένη περίπτωση χάρη στη νέα ειδική πράσινη μεταλλική απόχρωση ονόματι “Java Green”, η οποία κάνει τη M5 ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθώς αναδεικνύει το μυώδες της αμάξωμα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το πράσινο χρώμα είναι από τα λιγότερο δημοφιλή στα αυτοκίνητα, ενώ αν έχετε και εσείς την ίδια γνώμη μάλλον θα αλλάξει βλέποντας στο παρακάτω video τη M5 με τη συγκεκριμένη βαφή.

H Μ5 μπορεί να οργιάσει στην πίστα χάρη στον ισχυρότατο V8 bi-turbo κινητήρα των 4.4 λίτρων, τεχνολογίας M TwinPower Turbo. Η ισχύς της φτάνει τους 600 ίππους (5.600-6.700 σ.α.λ.) και η ροπή της στα 750 Nm (1.800-5.600 σ.α.λ.). Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 3,4 δευτ. Η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική της ταχύτητα σταματά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ με το προαιρετικό M Driver’s Package συνεχίζει έως τα 305 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Java GreenM5ΒΜWπράσινη

Related Articles

Ετοιμάζεται το σπορ Hyundai Elantra N Line (video)

Πρόσφατα η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra (σε ορισμένες αγορές είναι γνωστό ως Avante), ενώ τώρα μας προετοιμάζει για την

Ο ατζαμής οδηγός μιας BMW M2 (video)

Τελικά πρέπει να διαθέτεις χέρια και γνώση για να χειριστείς μια BMW M2 όπως της αρμόζει, αλλά κυρίως για να

To πρώτο ατύχημα στο WRC για το 2022! Διαλύθηκε στο γκρεμό το Puma Rally1 του Fourmaux (video)

Σοκαριστικό ατύχημα για πλήρωμα της ομάδας M-Sport Ford στην τρίτη Ειδική Διαδρομή rally Monte Carlo. Το Puma Rally1 που οδηγούσε