Breaking News

Δείτε το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

Δείτε το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

Σαφώς πιο μοντέρνο, πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο είναι το εσωτερικό της νέας G-Class, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes.

Η καμπίνα της ξεχωρίζει για το νέο τιμόνι, τις δυο ψηφιακές οθόνες των 12,3 ιντσών στο ταμπλό και στον πίνακα οργάνων, τις δερμάτινες επενδύσεις, τα διακοσμητικά ένθετα από ανθρακόνημα, αλουμίνιο ή ξύλο.

Επίσης εξοπλίζεται με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηχοσύστημα με επτά ηχεία και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα. Προσέξτε ακόμα τη χειρολαβή απέναντι από το συνοδηγό.

Παράλληλα προαιρετικά στη νέα G-Class θα μπορεί να τοποθετηθεί ηχοσύστημα της Burmester με 16 ηχεία, καθίσματα με λειτουργία μασάζ, θέρμανσης και αερισμού, και δερμάτινες επενδύσεις χρώματος μαύρου, μπεζ και καφέ.

Σύμφωνα με την Mercedes το εσωτερικό της νέας G-Class θα είναι πιο ευρύχωρο ειδικά για τους πίσω επιβάτες που θα έχουν 150 χλστ. επιπλέον χώρο για τα πόδια τους.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας G-Class θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, ενώ στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2018.



Related Articles

Τα Skoda με ηλεκτρικό πατίνι στη θέση της ρεζέρβας

To μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Skoda, το Citigο, χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις είναι ιδανικό για την πόλη, ενώ

Το Honda Civic στο πέρασμα 44 ετών (video)

Το γενεαλογικό δέντρο του hatchback Honda Civic μας παρουσιάζει το παρακάτω video μέσα σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό. Πόσο άλλαξε

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Scania αναζητά τον καλύτερο οδηγό φορτηγού και λεωφορείου στην Ευρώπη. Πίστευες ότι έχεις ταλέντο πίσω