Breaking News

Δείτε ένα Volvo ΧC70 να συγκρούεται με φορτηγό Scania (video)

Δείτε ένα Volvo ΧC70 να συγκρούεται με φορτηγό Scania (video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου, καθώς «είδε» το προπορευμένο Volvo XC70 να βγαίνει, για άγνωστη αιτία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούεται μετωπικά με ένα θηριώδες φορτηγό Scania.

To σοβαρό τροχαίο αυτό ατύχημα συνέβη στην πόλη Σάρπσμποργκ της Νορβηγίας στις 27 Απρίλιου του 2018. Το σουηδικό station wagon, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές στο εμπρός τμήμα, ενώ κατέληξε κάθετα στην άσφαλτο.

Το εντυπωσιακό είναι ωστόσο ότι ο οδηγός του XC70, το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται με «μωσαϊκό», μετά τη σύγκρουση είχε τις αισθήσεις του, καθώς χάρη στην αυξημένη ασφάλεια που παρέχουν τα μοντέλα της Volvo, ο θάλαμος των επιβατών δεν παραμορφώθηκε. Το γεγονός βεβαία ότι φορούσε τη ζώνη ασφάλειας του ήταν ο κύριος λόγος που είναι ζωντανός.



Related Articles

Τα 62 νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ακόμα μια τονωτική «ένεση» δέχτηκε ο μηχανοκίνητος στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς απέκτησε πρόσφατα συνολικά 62 καινούργια αυτοκίνητα. Από τις

Δείτε πως αντέδρασε οδηγός όταν ανετράπη μπροστά του φορτηγό (video)

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε ενώ οδηγούσατε ένα μεγάλο φορτηγό να ανατρέπεται και να σέρνεται πάνω στην άσφαλτο κατά

Έκανε άλμα με το ποδήλατο και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο (video)

O αναβάτης του mountain ποδηλάτου που θα δείτε στο παρακάτω video προφανώς νόμιζε ότι βρισκόταν σε κάποια βουνοπλαγιά και μπορούσε