Breaking News

To Audi A4 ανανεώθηκε όσο πατάει η γάτα

To Audi A4 ανανεώθηκε όσο πατάει η γάτα

Σε μια αρκετά ήπια ανανέωση του A4 με sedan και avant αμάξωμα προχώρησε η Audi.

Άλλωστε η γερμανική εταιρία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους ποτέ δεν ήταν υπέρ των μεγάλων σχεδιαστικών αλλαγών. Για να δούμε τώρα τι διαφορές εντοπίσαμε στο ανανεωμένο Α4.

Τόσο στην απλή όσο και στην S-Line έκδοση του έχουμε διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με τον εμπρός να διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ προστέθηκαν και ζάντες νέας σχεδίασης.

Παράλληλα οι εκδόσεις S Line εξοπλίζονται πλέον με τρισδιάστατη μάσκα, στην παλέτα του A4 avant προστέθηκε η απόχρωση ονόματι “Turbo Blue” και τα A4 RS έχουν νέα αεροτομή οροφής. Σημειώστε επίσης ότι πλέον οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν τετραγωνισμένο σχήμα και όχι στρογγυλό.

Το πακέτο S Line του ανανεωμένου A4 περιλαμβάνει πλέον ζάντες 19 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σπορ ανάρτηση, Led προβολείς, carbon διακοσμητικά ένθετα, μαύρα δερμάτινα καθίσματα, τα οποία προσφέρονται επίσης κόκκινα ή σε άλλες αποχρώσεις.

Τροποποιήσεις στη γκάμα κινητήρων των A4 sedan και avant δεν ανακοινώθηκαν από την Audi, επομένως διατηρούν τους υφιστάμενους που περιλαμβάνουν από το βενζινοκινητήρα 1.4 TFSI μέχρι το θηριώδη πετρελαιοκινητήρα V6 TDI των 3.0 λίτρων, αλλά και έκδοση φυσικού αερίου CNG.

Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Audi A4 sedan και avant θα αρχίσουν το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
A4AudiS-Lineανανέωση

Related Articles

H σκουριά μειώνει την ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης (videos)

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας έπειτα από την πραγματοποίηση δοκιμών πρόσκρουσης παλαιότερων μοντέλων που τα αμαξώματα τους είχαν

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Opel Grandland X με 180 ίππους

Τα κλειδιά του πρώτου Opel Grandland X που έχει κάτω από το εμπρός καπό του τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα της γκάμας

Τετρακίνητο και με ερπύστριες το Nissan Altima (video)

Τύφλα να έχουν τα θηριώδη SUV μπροστά στο συγκεκριμένο Nissan Altima, το οποίο έχει τα χιόνια για πρωινό. Η Nissan