Breaking News

Η Porsche μας προτρέπει να δώσουμε χρόνο στους ανθρώπους μας (video)

Η Porsche μας προτρέπει να δώσουμε χρόνο στους ανθρώπους μας (video)

Ο χρόνος κυλάει ασταμάτητα και μαζί του παίρνει συναισθήματα και λόγια που πολλές φορές δε μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους.

H Porsche λοιπόν μας προτρέπει να κάνουμε ένα δώρο χρόνου στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφιερώνοντας τους μερικά μόλις δευτερόλεπτα. Για το λόγο αυτό λοιπόν η γερμανική εταιρία με μήνυμα της στη μεγάλη οθόνη ενός κινηματογράφου στη Σιγκαπούρη προέτρεψε τους θεατές, πριν απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για την προβολή της ταινίας, εντός 70 δευτ. να στείλουν ένα μήνυμα, μια selfie ή απλά ένα εικονίδιο σε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή τους.

Ο αριθμός 70 δεν ήταν τυχαίος, καθώς η Porsche φέτος γιορτάζει τα 70α της γενέθλια. Με ποιους επέλεξαν να επικοινωνήσουν όμως οι θεατές του κινηματογράφου; Θα το μάθετε στο video που ακολουθεί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
PorscheΣιγκαπούρη

Related Articles

«Κλωτσιές» από Lamborghini έφαγε αυτό το βαν (video)

Μέσα σε λίγες μέρες βλέπουμε και δεύτερο ατύχημα με πρωταγωνίστρια Lamborghini. Υπενθυμίζουμε  ότι πρόσφατα μια Huracan convertible τράκαρε στην Ελβετία,

Οι πέντε Porsche με την γρηγορότερη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (video)

Οι επιδόσεις είναι το σημείο αναφοράς σε κάθε μοντέλο της Porsche, ενώ πέρα από την τελική ταχύτητα που θέλουμε να

Porsche προσπερνά παράνομα και «θερίζει» ποδηλάτη (video)

Βραβεία ανευθυνότητας διεκδικούν οι δυο οδηγοί των Porsche 911 GT3 που θα δείτε στο παρακάτω video. Στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν