Breaking News

Παρέλαση από Vespa με 3.000 συμμετοχές

Παρέλαση από Vespa με 3.000 συμμετοχές

Στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Ημερών Vespa 2018 πραγματοποιήθηκε στη βόρεια Ιρλανδία η μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση των πιο κλασσικών δικύκλων.

Στην πρωτεύουσα Μπέλφαστ λοιπόν έδωσαν το «παρών» μέλη από Vespa clubs όλου του κόσμου, έτσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο επίσημος αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις 3.000. Οι αναβάτες με Vespa προέρχονταν από 37 διαφορετικές χώρες, όπως Η.Π.Α, Ινδονησία, Αυστραλία, Μεξικό, Καναδά, Κίνα αλλά και από πολλές της Ευρώπης.

Οι ντόπιοι υποδέχτηκαν με χειροκρότημα τη μηχανοκίνητη παρέλαση με Vespa, ενώ οι αναβάτες θαύμασαν πανέμορφα τοπία, καθώς το Μπέλφαστ είναι ο νούμερο ένα προορισμός στο top10 του Lonely Planet.

Παράλληλα έγιναν και καλλιστεία για την πιο όμορφη ιστορική Vespa. Το στέμμα κατέληξε σε μια Vespa Douglas χρονολογίας του 1951, η οποία είναι άψογα συντηρημένη, ενώ διατηρεί τον εφεδρικό τροχό της από τότε που αγοράστηκε. Το βραβείο τώρα “Vespa Trophy” που δίνεται με τη συμβολή της Michelin, πήγε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Vespa Club της Βερόνα.

Το ραντεβού για τους πιστούς φίλους της Vespa ανανεώθηκε για το 2019 στην Ουγγαρία. Οι τροχοί από την πρώτη Vespa κύλισαν το 1946. Σήμερα υπάρχουν 53 εθνικά Vespa Clubs και 120.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.



Related Articles

«Βαρελάκια» έκανε Land Rover μετά από σύγκρουση με Mazda (video)

Τρόμο προκαλεί το συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα που θα δείτε στο παρακάτω video, καθώς η σύγκρουση δυο οχημάτων προκάλεσε χάος. Όλα

Ο σκληρότερος ποδηλατικός αγώνας στην έρημο

Μέχρι τώρα είχαμε δει μηχανοκίνητα οχήματα να «οργώνουν» την αφιλόξενη και απέραντη άμμο της ερήμου, ωστόσο στον αγώνα Garmin Titan

Τα ιπτάμενα γουρούνια της Toyota

Κάθε χρόνο η Toyota διοργανώνει ένα διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά, θέτοντας στους μικρούς μας φίλους την παρακάτω ερώτηση που «γαργαλάει»