Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας άντρας και μια γυναίκα, καθώς την ώρα που πήγαιναν να μπουν εντός ενός καταστήματος μια Chevrolet Corvette έπεσε πάνω στα σκαλιά της εισόδου.

Ευτυχώς είχαν ήδη ανέβει στο πλατύσκαλο και έτσι δεν τραυματίστηκαν αλλά σίγουρα κατατρόμαξαν…Σύμφωνα με τις πληροφορίες προηγήθηκε σύγκρουση ανάμεσα στη Chevrolet Corvette και σε ένα  Renault Fluence. Στη συνέχεια ο νεαρός οδηγός της Corvette, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα σκαλιά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ενώ ο οδηγός του Fluence τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πάντως η Corvette φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει υποστεί σοβαρότατες και εκτεταμένες ζημιές, ενώ το Fluence δεν εμφανίζεται σε κάποιο πλάνο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τούλα της Ρωσίας, ενώ καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.


Tags assigned to this article:
ChevroletCorvetteFluenceRenault

Related Articles

«Μπαμπά, τράκαρα το Ford Mustang σου» (video)

Για πολλές μέρες μάλλον θα είναι τιμωρημένος ο γιος του ιδιοκτήτης ενός Ford Mustang, καθώς άθελα του βέβαια προξένησε ζημία

Το καπό της Porsche 911 έγινε γραφείο

Αν δεν επαρκούν τα  χρήματά σας για να βάλετε την Porsche 911 στο γκαράζ, τότε μπορείτε να την έχετε στο

Το Honda NSX σε κόντρα με τη μοτοσικλέτα CBR1000 RR

Ένας από τους πιο ικανούς εκπροσώπους των σύγχρονων supercars είναι σίγουρα το Honda NSX, το οποίο κλίθηκε να αντιμετωπίσει ένα