Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας άντρας και μια γυναίκα, καθώς την ώρα που πήγαιναν να μπουν εντός ενός καταστήματος μια Chevrolet Corvette έπεσε πάνω στα σκαλιά της εισόδου.

Ευτυχώς είχαν ήδη ανέβει στο πλατύσκαλο και έτσι δεν τραυματίστηκαν αλλά σίγουρα κατατρόμαξαν…Σύμφωνα με τις πληροφορίες προηγήθηκε σύγκρουση ανάμεσα στη Chevrolet Corvette και σε ένα  Renault Fluence. Στη συνέχεια ο νεαρός οδηγός της Corvette, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα σκαλιά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ενώ ο οδηγός του Fluence τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πάντως η Corvette φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει υποστεί σοβαρότατες και εκτεταμένες ζημιές, ενώ το Fluence δεν εμφανίζεται σε κάποιο πλάνο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τούλα της Ρωσίας, ενώ καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.


Tags assigned to this article:
ChevroletCorvetteFluenceRenault

Related Articles

Mercedes-AMG A45 τα βάζει με Nissan GT-R και Audi R8 (video)

Αυτή η Mercedes-AMG A45 Brabus που θα δείτε στο παρακάτω video είναι αρκετά θαρραλέα, καθώς δε δίστασε να τα βάλει

Εκατό πολύ ξεχωριστές Maserati

H έκδοση Royale είναι ιστορική στη γκάμα της Maserati, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1986 στην Quattroporte, ενώ είχε

Ένας Έλληνας που διαπρέπει στη Bugatti

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε ένα συμπατριώτη μας σε ηγετική θέση αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι Έλληνες διαπρέπουν σε όλο

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<