Breaking News

Η Subaru προσφέρει iPads στους πίσω επιβάτες

Η Subaru προσφέρει iPads στους πίσω επιβάτες

Για τη ψυχαγωγία των πίσω επιβατών στα μοντέλα της φροντίζει η Subaru, χωρίς ωστόσο να αναπτύσσει ένα δικό της σύστημα πολυμέσων.

Η ιαπωνική εταιρία λοιπόν προτίμησε τη σιγουριά που προσφέρουν τα iPads της Apple. Έτσι προσφέρει δυο iPads 32 GB με οθόνες 9,7 ιντσών, μαζί με δυο ασύρματα ζευγάρια ακουστικών Harman Kardon Bluetooth και δυο θήκες μεταφοράς τους OtterBox Defender Series. Το εν λόγω πακέτο ψυχαγωγίας της Subaru ονομάζεται “Starlink Entertainment Anywhere Kit” και έχει τιμή 830 ευρώ, η οποία αποδεικνύεται αρκετά συμφέρουσα από το να αγοράσει ξεχωριστά τα iPads, τα ακουστικά και τις θήκες τους.

Φυσικά τα iPads που προσφέρει η Subaru μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει και εκτός του αυτοκινήτου, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι πίσω επιβάτες μπορούν να παίξουν το αγαπημένο τους βιντεοπαιχνίδι ή να παρακολουθήσουν μια ταινία.

Σε συνδυασμό τώρα με την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω WiFi που θα προσφέρουν μοντέλα της Subaru από το 2019, όπως το Forester, σίγουρα αξίζει η αγορά των iPads.


Tags assigned to this article:
ForesteriPadSubaru

Related Articles

Έρχονται νέα Citroen C4 και C5

Η κατάργηση του C4 από τη Citroen και η αντικατάσταση του από το ανανεωμένο C4 Cactus ήταν μια αλλοπρόσαλλη κίνηση

Συλλεκτικό χαρακτήρα θα έχει το Subaru WRX STI S208

Αν επιθυμείτε να κάνετε δικός σας το νέο Subaru WRX STI S208 φροντίστε να είστε στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του

Tην έρημο Σαχάρα στην Αυστραλία φέρνει η Toyota

Μπορεί η ονομασία της νέας ειδικής έκδοσης που δημιούργησε η Toyota για το Land Cruiser να περιέχει το όνομα της