Breaking News

Το πιο ροκ φορτηγό της Volvo (video)

Το πιο ροκ φορτηγό της Volvo (video)

Η ροκ σίγουρα ταιριάζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής στα φορτηγά της Volvo και αυτό το αποδεικνύει καλύτερα το συγκεκριμένο FH16 των 750 ίππων.

Ο τράκτορας του έχει διακοσμηθεί με άφθονο μέταλλο, με μαύρο γυαλιστερό ένθετο όπως αυτό του πιάνου και με μαύρο δέρμα σε χαμηλότερα σημεία. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Volvo και τoυ τραγουδιστή του ροκ σουηδικού συγκροτήματος In Flames, Γιόν Γελοτέ, o οποίος λατρεύει το Γκέτεμποργκ.

Ο ίδιος άλλωστε έχει πάθος με τα φορτηγά της Volvo. Τα χρώματα που επιλεχτήκαν για το ροκ FH16 ταιριάζουν με αυτά της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας GAIS, η οποία έχει έδρα το Γκέτεμποργκ, ενώ πλευρικά υπάρχον αερογραφίες από καλώδια που μπαίνουν σε ηχεία. Στο εσωτερικό τώρα του FH16 συναντάμε ροκ σύμβολα και μια κρεμασμένη κιθάρα.

Θαυμάστε το στο video που ακολουθεί…


Tags assigned to this article:
FH16In FlamesVolvoροκ

Related Articles

To Mercedes Vito κάνει θραύση ως ταξί

Αν επισκεφτείτε τη βρετανική πρωτεύουσα και σηκώσετε το χέρι σας για ταξί είναι πολύ πιθανό να σταματήσει κάποιο Mercedes Vito.

Πάνω σε ράγες κινούνται πλέον τα φορτηγά Unimog

Τα θηριώδεις φορτηγά Unimog της Mercedes πλέον έχουν την ικανότητα να εργάζονται σκληρά όχι μόνο στην άσφαλτο και στο χώμα,

Μια αξιοθαύμαστη γυναίκα που οδηγεί φορτηγό Scania (video)

Φανταστείτε την έκπληξη στα πρόσωπα πολλών οδηγών στην Ελλάδα αν έβλεπαν πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού Scania μια γυναίκα.