Breaking News

Για ποιο λόγο ανακαλούνται 400.000 SEAT και Volkswagen;

Για ποιο λόγο ανακαλούνται 400.000 SEAT και Volkswagen;

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Όμιλο Volkswagen, καθώς μετά τα σκάνδαλα για παράνομο λογισμικό που παραποιούσε τους εκπεμπόμενους ρύπους και για τα πειράματα σε ανθρώπους και πιθήκους τώρα έρχεται να προστεθεί μια νέα μεγάλη ανάκληση.

Αυτή αφορά περίπου 220.000 Polo και 191.000 Ibiza και Arona της θυγατρικής SEAT χρονολογίας από το 2017 έως και το 2018. Πρόκειται για την αποκάλυψη που έκανε το φιλανδικό περιοδικό αυτοκινήτου Tekniikan Maailma σύμφωνα με την οποία όταν στα πίσω καθίσματα βρίσκονται τρεις επιβάτες και ο οδηγός στρίψει με ταχύτητα προς τα δεξιά τότε η ζώνη ασφαλείας του μεσαίου επιβάτη μπορεί να απασφαλίσει τη ζώνη του αριστερού.

Ο γερμανικός κολοσσός επιβεβαίωσε με δικές του δοκιμές το εν λόγω δημοσίευμα και αποφάσισε την ανάκληση των μοντέλων με τις ελαττωματικές ζώνες ασφαλείας. Προς το παρόν η Volkswagen συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείται η μεσαία πίσω ζώνη των Polo, Ibiza και Arona.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Οθόνες, ακουστικά, και τηλεχειριστήρια για τους πίσω επιβάτες του Mazda CX-9

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε το Πάσχα στο χωριό και σκέφτεστε από τώρα τη γκρίνια των παιδιών στα πίσω καθίσματα κατά τη

Ένα Mitsubishi L200 για το Fast and The Furious

Αυτό ομολογουμένως δε θυμόμαστε να το έχουμε δει σε καμία από τις επτά ταινίες δράσης “Fast and The Furious”. Δηλαδή

Έρχεται αερόσακος ανάμεσα στο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού

H εξέλιξη της παθητικής ασφάλειας στα σύγχρονα αυτοκίνητα έχει φέρει πληθώρα αερόσακων εντός της καμπίνας τους. Αερόσακοι πλευρικοί, αερόσακοι τύπου