Breaking News

Ένα κέικ στο σχήμα της νέας Rolls-Royce Phantom

Ένα κέικ στο σχήμα της νέας Rolls-Royce Phantom

Ιδιαίτερα φιλότιμος αποδείχτηκε ένας πελάτης της Rolls-Royce, καθώς δεν του αρκούσε απλά να πληρώσει αδρά τη βρετανική εταιρία για την αγορά της νέας Phantom.

Ήθελε να προσφέρει κάτι παραπάνω ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πανίσχυρο και υπερπολυτελές μοντέλο που απέκτησε, χάρη στην τεχνογνωσία Rolls-Royce. Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να φτιάξει ένα μεγάλο κέικ, το οποίο θα είχε το σχήμα της νέας Phantom, ενώ προσπάθησε να αποδώσει με κάθε λεπτομέρεια τη σιλουέτα της και από ότι μπορούμε να διακρίνουμε μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά. Μάλιστα έδωσε στο κέικ της Phantom, το ίδιο μπλε χρώμα που έχει και το νέο του αυτοκίνητο.

Το κέικ προσφέρθηκε στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες της Rolls-Royce, τους οποίους ο ιδιόκτητης της Phantom αποκαλεί αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από τα εκπληκτικά αυτά μοντέλα, ενώ ο ίδιος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τον πρώτο που απέκτησε τη νέα Phantom όγδοης γενιάς, η οποία κατασκευάζεται από τον Ιανουάριο στο Γκούντγουντ της Βρετανίας.


Tags assigned to this article:
PhantomRolls-Royceκέικ

Related Articles

Ο παππούς που άρπαξε το Fiat Panda του εγγονού (video)

Οι νέοι άνθρωποι συμβαδίζουν απόλυτα με όλες τις νέες τεχνολογίες, ενώ οι γηραιότεροι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στους αλματώδεις ρυθμούς εξέλιξης

Στη σκληρή εργασία 50.000 Nissan Navara

Περιφανή αισθάνεται για την εμπορική επιτυχία του Navara η Nissan, καθώς από το Νοέμβριο του 2015 οι πωλήσεις του στην

Ψηλά τα χέρια προστάζει το περιπολικό Ford Explorer

To νέο Ford Explorer θα αποκαλυφτεί στις 9 Ιανουαρίου, ωστόσο μπορούμε από τώρα να πάρουμε μια γεύση από αυτό, κοιτώντας