Breaking News

Οι Jaguar F-Type SVR και XJR575 έγιναν ταξί

Οι Jaguar F-Type SVR και XJR575 έγιναν ταξί

Μην περιμένετε να δείτε τις ισχυρότατες Jaguar F-Type SVR και XJR575 βαμμένες με κίτρινο χρώμα, ενώ αποκλείεται να σας πάρουν κούρσα από τη Σταδίου.

Θα πρέπει να βρεθείτε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Εκεί περιμένουν οι F-Type SVR και XJR575 για να σας κάνουν μια γρήγορη βόλτα στην απαιτητική πίστα των 20,83 χλμ. με τις 73 στροφές, ενώ πίσω από το τιμόνι τους θα βρίσκεται ένας επαγγελματίας οδηγός.

Πόσα θέλουν οι F-Type SVR και XJR575 για να σας αφήσουν να καθίσετε στο δεξί τους μπάκετ κάθισμα; Μόνο 199 ευρώ ανά γύρο, ενώ η βόλτα σας θα βιντεοσκοπηθεί και το υλικό θα σας δοθεί ως αναμνηστικό της ξεχωριστής αυτής σίγουρα εμπειρίας.

Η κορυφαία έκδοση της XJ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτ. χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 575 ίππων και ροπή 700 Nm. Ο ίδιος κινητήρας δίνει ζωή και στην F-Type SVR επιτρέποντας της επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτ., ενώ η ιπποδύναμη και η ροπή είναι ίσες με της XJR575.


Tags assigned to this article:
F-Type SVRJaguarXJR575

Related Articles

Ποιο ρεκόρ πήρε από την Ferrari το Range Rover Sport SVR; (video)

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται, ωστόσο κάποιες φόρες ο νέος διάδοχος μπορεί να εκπλήξει τον προηγούμενο. Κάτι τέτοιο θα

Θες ασορτί μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο; Δες τι έκανε η Alpine με την ΜV Agusta (video)

Γονίδια από το σπορ τετράτροχο μοντέλο A110 μεταφέρθηκαν στη μοτοσυκλέτα Superveloce 800, καθώς η γαλλική Alpine και η ιταλική MV

Το εκκεντρικό όχημα Arcimotor SRX

Ένας σύγχρονος Κένταυρος των δρόμων είναι το νέο SRX που παρουσίασε η Arcimotor στο Σαλόνι του Λος Άντζελες. Το «σώμα»