Breaking News

Ο Πίτερ Παν επιστρέφει με το Kia KED-12 (video)

Ο Πίτερ Παν επιστρέφει με το Kia KED-12 (video)

Μια φορά και έναν καιρό η Kia αποφάσισε να ξαναζωντανέψει ένα ήρωα των παιδικών μας χρόνων, το διάσημο Πίτερ Παν.

Η νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια λοιπόν της κορεάτικης εταιρίας με τίτλο «ο Πίτερ επιστρέφει» έχει ως πρωταγωνιστεί το παιδί με τις υπερφυσικές ικανότητες που δε μεγάλωσε ποτέ. Σύμφωνα με το σενάριο ο Πίτερ Παν κατοικεί στη μελλοντική Χώρα του Ποτέ, ενώ εξακολουθεί να έχει για συντροφιά τη νεράιδα Τίνκερμπελ, τη φίλη του Γουέντι και μετακινείται με ένα φουτουριστικό όχημα της Kia, το KED-12.

Συναγερμός σημαίνει όταν ο πειρατής Κάπτεν Χουκ δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Χώρας του Ποτέ, καθώς δεν επιμετρεί στα αυτοκίνητα των κατοίκων να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, όπως είναι η αυτόνομη οδήγηση. O Πίτερ Παν βρίσκει τον πειρατή Κάπτεν Χουκ, δίνει μάχη μαζί του και με τη βοήθεια του KED-12 καταφέρνει να τον νικήσει.

Τα γυρίσματα έγιναν στη Μαδρίτη της Ισπανίας κράτησαν έξι μέρες, ενώ συμμετείχαν 200 συνολικά ηθοποιοί. Το 2021 η Kia θα λανσάρει το πρώτο της μοντέλο με αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 4 με το σύστημα “Smart City”.


Tags assigned to this article:
KED-12KiaΠίτερ Παν

Related Articles

Nissan: Σκληρά μέτρα για να ανακάμψει – Απολύσεις 20.000 υπαλλήλων και κλείσιμο 7 εργοστασίων

Η Nissan ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα για την εξυγίανσή της, το οποίο είναι σκληρότερο από αυτό που είχε γνωστοποιηθεί τον

Jeep: Μας δείχνει την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του νέου Wagoneer S – Το ηλεκτρικό μεγαθήριο των 600 ίππων (φωτογραφίες)

Άπλετο «φως» έριξε η Jeep στη σιλουέτα του Wagoneer S, δημοσιεύοντας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση

Δυο Jaguar ζωγραφίζουν πάνω σε 1.000 μέτρα άμμου (video)

Τα κοινά γονίδια που υπάρχουν στο DNA της «συμβατικής» XE 300 Sport και της αγωνιστικής XE SV Project 8 αποφάσισε