Breaking News

Το Ford Mustang με SUV αμάξωμα και ηλεκτροκίνητο

Το Ford Mustang με SUV αμάξωμα και ηλεκτροκίνητο

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια το Mustang είναι το διασημότερο μοντέλο της Ford, ενώ μέχρι τώρα το έχουμε δει με μυώδες coupe αμάξωμα και ως convertible.

Ωστόσο η επέλαση των SUV φαίνεται ότι παρασέρνει και το δημοφιλές Mustang. Όχι η μπλε οβάλ εταιρεία δε δήλωσε ότι το επόμενο Mustang θα είναι αποκλειστικά SUV, αλλά ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους το όνομά του θα χρησιμοποιηθεί σε ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ford κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα για χρήση του ονόματος Mustang Mach-E, θέλοντας προφανώς να τιμήσει το αρχικό Mustang Mach 1. Δε γνωρίζουμε όμως αν το όνομα Mustang Mach-E θα χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο παραγωγής ή στην πρωτότυπη αρχική του έκδοση.

Παράλληλα δημοσιεύτηκαν τα πρώτα σκίτσα του νέου SUV και πράγματι το εμπρός του τμήμα θυμίζει αρκετά το Mustang, ενώ το λογότυπο του, ένα άλογο που τρέχει, έχει μπλε φωτισμό πάνω στη μάσκα. Ομοιότητες όμως με το υφιστάμενο Mustang διακρίνουμε και στο πίσω τμήμα.

Η Ford δεν αποκάλυψε καμία τεχνική πληροφορία για τον ηλεκτροκινητήρα, τη μπαταρία και το σύστημα μετάδοσης, παρά μόνο δήλωσε ότι η αυτονομία του θα αγγίζει τα 600 χλμ.


Tags assigned to this article:
FordMustangSUV

Related Articles

Και όμως μια Mercedes-AMG G63 6×6 κόλλησε στα χιόνια

Να ανοίξει η γη να την καταπιεί από την ντροπή της θέλει η Mercedes-AMG G63 6×6, καθώς αμαυρώθηκε το άνομα

Κάπως έτσι θα μοιάζει η νέα Skoda Octavia

Μια πρόγευση από την εξωτερική εικόνα της νέας Octavia μας δίνει η Skoda μέσα από τα δυο επίσημα σκίτσα που

Η διαφήμιση της Audi που κόπηκε ως προκλητική

Στο στόχαστρο έντονης κριτικής μπήκε μια διαφήμιση της Audi για το νέο RS4 Avant. Ο λόγος για την εικόνα που