Breaking News

Δείτε λάβα ηφαιστείου να καταπίνει ένα Ford Mustang (video)

Δείτε λάβα ηφαιστείου να καταπίνει ένα Ford Mustang (video)

Το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη ξύπνησε θυμωμένο, αναβλύζοντας από τα έγκατα της γης την καυτή και παχύρευστη του λάβα ύψους έως και τριών μέτρων, στο πέρασμα της οποίας δε γλυτώνει τίποτα.

Η ενεργοποίηση του ηφαιστείου έγινε μετά από ένα σεισμό της κλίμακας των 6,9 Ρίχτερ, που ήταν ο ισχυρότερος που έχει σημειωθεί εκεί τα τελευταία 40 χρόνια.  Μέχρι τώρα έχουν καταγράφει 26 καταστροφές σπιτιών, με τις Αρχές να έχουν εκκενώσει την περιοχή. Παράλληλα από τον ξύπνημα του ηφαίστειου εκκρίνονται πέτρες σε απόσταση μέχρι και 61 μέτρων.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του ασημί Ford Mustang τέταρτη γενιάς που θα δείτε στο παρακάτω video εγκατέλειψε την περιοχή πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε να το απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Το αποτέλεσμα ήταν η καυτή λάβα, η θερμοκρασία της οποίας κυμαίνεται από 700 έως 1.200 βαθμούς Κελσίου, να καταπιεί αργά και βασανιστικά ολόκληρο το Mustang μέχρι να το εξαφανίσει.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

To σκάφος της Volvo που παρκάρει μόνο του στη μαρίνα (video)

Μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο αυτοκίνητα να έχουν την ικανότητα της αυτόνομης στάθμευσης, ωστόσο πλέον εφαρμόζεται και σε σκάφη. Πρόκειται

Εξιχνιάσθηκαν 44 περιπτώσεις κλοπών ζαντών και εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα

Τέλος στη δράση 49χρονου ημεδαπού, που προέβη μαζί με συνεργό του σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών ελαστικών, ζαντών και λοιπών εξαρτημάτων

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάφη, φωτοβολταϊκό πάρκο, τηλεϊατρική και 5G σε ένα μικρό ελληνικό νησί (photos)

Στη Χάλκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία στο μικρό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.