Breaking News

Το Mitsubishi L200 εργάζεται μέσα σε πίστα

Το Mitsubishi L200 εργάζεται μέσα σε πίστα

Η βρετανική πίστα του Σίλβερστοουν αντικατέστησε τον παλιό της στόλο οχημάτων που αποτελούνταν από Mitsubishi L200 με νέα μοντέλα του ιαπωνικού pickup.

Ρόλος των 21 συνολικά L200 θα είναι διασφαλίζουν την ασφάλεια εντός της πίστας και όλες της υπόλοιπες υποστηρικτικές ανάγκες που έχει ανάγκη. Αναλυτικότερα για λογαριασμό της πίστας θα εργάζονται οχτώ L200 με single cab αμάξωμα, έντεκα με Double Cab αμάξωμα και δυο με Club Cab αμάξωμα.

Όλα έχουν επιλεγεί στην έκδοση 4Life, εκτός από τα L200 με Double Cab αμάξωμα που είναι στην έκδοση Titan. Τροφοδοτούνται από το γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 2.4 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Μπορούν να μεταφέρουν ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1.060 κιλά και να ρυμουλκήσουν έως 3.5 τόνους.

Είναι βαμμένα με λευκή “Polar White” και κόκκινη “Aztec Red” απόχρωση, ενώ φέρουν αυτοκόλλητα με τις επιγραφές Σίλβερστοουν και JCT600, της εταιρίας μίσθωσης οχημάτων που συνεργάζεται με την πίστα. Η επανεπιλογή του L200 έγινε λόγω της αξιοπιστίας και των μεταφορικών του ικανοτήτων, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της πίστας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
L200MitsubishiΣίλβερστοουν

Related Articles

Κάπως έτσι θα μοιάζει η νέα Skoda Octavia

Μια πρόγευση από την εξωτερική εικόνα της νέας Octavia μας δίνει η Skoda μέσα από τα δυο επίσημα σκίτσα που

Μια βόλτα με το Hyundai i30N των 275 ίππων (video)

Ενώ αναμένουμε στη χώρα μας την έναρξη εμπορικής διάθεσης του νέου Hyundai i30N, μπορούμε να πάμε μαζί του μια βόλτα

Γερανός σηκώνει καινούργια Volvo και τα πετάει από τα 30 μέτρα! (video)

Βουτιά στο κενό  από ύψος 30 μέτρων έκαναν συνολικά δέκα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα της Volvo. Όχι δεν «αυτοκτόνησαν», απλά θυσιάστηκαν στο