Breaking News

Πόσα Subaru κυκλοφορούν στην Αμερική;

Πόσα Subaru κυκλοφορούν στην Αμερική;

Τη δική της ιστορία γράφει εδώ και πενήντα χρόνια η Subaru στην Αμερική, καθώς δραστηριοποιείται εκεί εμπορικά.

Ποιες είναι οι επιδόσεις της στης λοιπόν στις τοπικές αγορές; Σίγουρα δεν είναι ίδιες σε μέγεθος με αυτές άλλων ιαπωνικών εταιριών, όπως η Toyota για παράδειγμα. Η Subaru έχει καταφέρει πάντως να πουλήσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού συνολικά εννέα εκατομμύρια οχήματα της, ένας αριθμός που σίγουρα δεν είναι αμελητέος.

Όπως υποστηρίζει η Subaru είναι η μόνη εταιρία που έχει πετύχει ρεκόρ πωλήσεων για δέκα συνεχή χρόνια στην Αμερική. Το 2017 κατέγραψε 650.000 πωλήσεις, ενώ το μερίδιο αγοράς της έφτασε 3,76%, το υψηλότερο που έχει σημειώσει ποτέ.

Ο γιατρός Χέρσι Γκάνερ από την Πολιτεία Αρκάνσας ήταν αυτός που οδήγησε στον αριθμό αυτό ορόσημο για την Subaru με την αγορά ενός Crosstrek στην έκδοση “50th Anniversary” το οποίο είναι γνωστό σε εμάς ως XV, ενώ αποτελεί την crossover έκφανση τoυ Impreza.


Tags assigned to this article:
CrosstrekImprezaSubaruXVΑμερική

Related Articles

Tι άλλαξε στην οροφή της Porsche Cayenne;

Η γκάμα της Porsche Cayenne τρίτης γενιάς μεγάλωσε, καθώς πλέον απέκτησε και coupe στυλ, χάρη στην κεκλιμένη γραμμή της οροφής.

Φλογερές και ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio (video)

Ο έρωτας των Αλφίστι (οι φανατικοί οπαδοί της Alfa Romeo) με τις Giulia και Stelvio Quadrifoglio αναθερμάνθηκε, καθώς οι δυο

Ήρθε Ελλάδα το νέο Hyundai Santa Fe! Δείτε τιμοκατάλογο και γκάμα κινητήρων

Απόβαση στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε η ναυαρχίδα της Hyundai στα SUV, το νέο Santa Fe. Η κορεάτικη εταιρεία το περιγράφει