Breaking News

Γιατί η Mercedes C-Class μεγάλωσε 8 εκατοστά;

Γιατί η Mercedes C-Class μεγάλωσε 8 εκατοστά;

Στο Σαλόνι του Πεκίνου η Mercedes πέρα από τη νέα A-Class L Sedan, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ, παρουσιάζει την αντίστοιχης φιλοσοφίας νέα C-Class L Sedan.

Όπως η νέα A-Class L Sedan έτσι και η νέα C-Class L Sedan διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο, καθώς αυτού του είδους οι εκδόσεις που προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αρέσουν πολύ στο αγοραστικό κοινό της Κίνας.

Άλλωστε στην Κίνα είναι ένδειξη κύρους να κάθεσαι άνετα στο πίσω κάθισμα και να έχεις σοφέρ. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία η νέα C-Class L Sedan είναι κατά 8 εκατοστά μακρύτερη από τη συμβατική C-Class.

Στον εξοπλισμό της νέας C-Class L Sedan περιλαμβάνονται Led προβολείς, πολυλειτουργικό τιμόνι, εσωτερικός κρυφός φωτισμός 64 διαφορετικών αποχρώσεων και ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η νέα C-Class L Sedan διαθέτει στη γκάμα της τετρακύλινδρους κινητήρες που συνδυάζονται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt τεχνολογίας EQ Boost που ενισχύει την οικονομία καυσίμου.



Related Articles

Εξετάζεται η κατάργηση αυτοκινητόδρομων χωρίς όριο ταχύτητας στη Γερμανία

Για ορισμένους οδηγούς, ειδικά για όσους έχουν κάποιο supercar, τα τμήματα αυτοκινητόδρομων στη Γερμανία όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας (Autobahns)

Συλλεκτικά Mazda MX-5 μόνο για 150 τυχερούς

Το MX-5 είναι το δημοφιλέστερο roadster μοντέλο και η Mazda τακτικά εμπλουτίζει τη γκάμα του με νέες ειδικές εκδόσεις. Ελάτε

Ποίημα η νέα ξεσκέπαστη Ferrari Roma Spider

Πηγή έμπνευσης για τους στοίχους ποιητών θα μπορούσε να αποτελέσει η ομορφιά της νέας Ferrari Roma Spider. Όπως είναι ολοφάνερο