Breaking News

Η νέα Mercedes A-Class L Sedan καταλαβαίνει κινέζικα (video)

Η νέα Mercedes A-Class L Sedan καταλαβαίνει κινέζικα (video)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες η Mercedes δημιούργησε την A-Class με sedan αμάξωμα.

Το σεντόνι πάνω από τη νέα τετράθυρη A-Class L Sedan τραβήχτηκε στο Σαλόνι του Πεκίνου, καθώς δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες της κινέζικης αγοράς. Μάλιστα θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα διατεθεί αποκλειστικά εκεί στις εκδόσεις Sedan και Sport Sedan. Οι διαστάσεις της κομψής της σιλουέτα είναι 4.609 χλστ. μήκος, 1.796 χλστ. πλάτος και 1.460 χλστ. ύψος.

Επειδή οι Κινέζοι αγοραστές έχουν προτίμηση στα μοντέλα με μακρύτερο μεταξόνιο η A-Class L Sedan το μεγέθυνε κατά 60 χλστ. φτάνοντας πλέον στα 2.789 χλστ. Πέρα από περισσότερο χώρο για πόδια των πίσω επιβατών η A-Class L Sedan προσφέρει και ικανοποιητικό πορτμπαγκάζ 420 λίτρων.

Στο εσωτερικό της συναντάμε το σύστημα πολυμέσων MBUX με τεχνητή νοημοσύνη που δέχεται φωνητικές εντολές ακόμα και στις κινέζικες διαλέκτους  των Σιτσουάν και των Καντονέζων, αλλά και ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό 64 διαφορετικών αποχρώσεων.

Κάτω από το καπό της αρχικά θα τοποθετείται ο τετρακύλινδρος 1.33 λίτρων κινητήρας των 136 και 163 ίππων. Στη συνεχεία αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα  2.0 λίτρων απόδοσης 190 ίππων. Στάνταρ θα είναι το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G‑DCT.

Η νέα A-Class L Sedan πατάει σε τροχούς διαστάσεων από 16 έως 19 ιντσών, ενώ μπορεί να βαφτεί με νέα χρυσή απόχρωση.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Γνωρίστε το διαφορετικό όχημα REDS

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται REDS και αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Κρις Μπανγκλ. Ποιος

Πόσα Nissan χρειάζονται για να κυκλώσουν τον πλανήτη;

Παρότι το Brexit έχει επηρεάσει αρνητικά την παραγωγική διαδικασία αυτοκινητοβιομηχανιών στη Βρετανία, η Nissan έχει να επιδείξει ακόμα ένα τοπικό

Το πρώτο SUV της Volkswagen που κινείται αποκλειστικά με ρεύμα (video)

Σε μια νέα εποχή βάζει τη Volkswagen το ID.4, καθώς είναι το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV παραγωγής. Η σιλουέτα