Breaking News

Ποιο είναι το νέο Audi που φωσφορίζει;

Ποιο είναι το νέο Audi που φωσφορίζει;

Έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε η Audi για να μας δείξει τις κυριότερες γραμμές του νέου της crossover μοντέλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τη συνολική σχεδιαστική του ταυτότητα.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους τοποθέτησε πράσινη αυτοκόλλητη φωσφοριζέ ταινία στην οχτάγωνη μάσκα, στη γραμμή της ελαφρώς κεκλιμένης οροφής, στο επάνω τμήμα των τονισμένων εμπρός και πίσω φτερών, στα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και κάτω χαμηλά στις θύρες. Οι σχετικές φωτογραφίες που βλέπετε δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς της Audi σε Facebook και Twitter.

Η Audi δε διευκρινίζει ποιο είναι το νέο μυστηριώδες της μοντέλο, με τις πληροφορίες πάντως να κάνουν λόγιο για το Q8, ενώ η αποκάλυψη του θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο Σαλόνι του Πεκίνου. Οι μόνες σχετικές δηλώσεις της Audi αναφέρουν ότι νέο μοντέλο θα έχει το γονίδιο “Urquattro” και πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια.

Βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα MLB Evo της Audi το νέο μοντέλο θα προσφέρεται με μια πλούσια γκάμα κινητήρων διαθέτοντας ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 252 ίππων, ένα V6 3.0 λίτρων απόδοσης 263 ίππων, ενώ ο τελευταίος θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα στην υβριδική plug-in έκδοση των 443 ίππων. Η ισχυρότερη έκδοση του θα φέρει V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων απόδοσης 530 ίππων.


Tags assigned to this article:
AudiQ8UrquattroΣαλόνι Πεκίνου

Related Articles

Τα έχει όλα το νέο VW ID.5! Είναι ηλεκτρικό, SUV, coupe, πισωκίνητo ή τετρακίνητο, με σπορ έκδοση, μεγάλους χώρους και αυτονομία έως 520 χλμ. (video)

Την οικογένεια των αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων ID. μεγαλώνει η Volkswagen, με την προσθήκη ενός ακόμα μέλους. Ο λόγος για το

Γιατί κανείς δε μπορεί να οδηγήσει το Icona Nucleus; (video)

Πολλοί στη ιδέα της αυτόνομης οδήγησης πανικοβάλλονται, αλλά οι λόγοι δεν αφορούν ζητήματα ασφάλειας. Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που πιστεύουν

Κανένα Opel δε θα χρειάζεται βενζίνη ή πετρέλαιο το 2028!

Το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης πλησιάζει για τα μοντέλα της Opel, σύμφωνα πάντα με επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας.