Breaking News

Το νέο μικρό και μάλλον δυνατό μοντέλο της Honda

Το νέο μικρό και μάλλον δυνατό μοντέλο της Honda

Από τη γκάμα της Honda απουσιάζει ένα μικρό και δυνατό hot hatch μοντέλο, ενώ είναι σίγουρο ότι η ιαπωνική εταιρία έχει σίγουρα το ταλέντο να το δημιουργήσει.

Μάλιστα το έχει ήδη κατασκευάσει έστω και σε πρωτότυπη κορφή. Ο λόγος για το Small RS Concept που παρουσίασε η Honda στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ινδονησίας. Βλέποντας το θα μπορούσε να πει κανείς πως μοιάζει με σμίκρυνση του Civic Type R μέσα στο «σώμα» του Jazz.

H εξωτερική εικόνα του Small RS Concept είναι ιδιαίτερα επιθετική χάρη στην εισαγωγή αέρα στο εμπρός καπό, στις μαύρες ζάντες αλουμινίου, στα Led οριζόντια φώτα ημέρας, στο μαύρο γυαλιστερό χρώμα στη μάσκα, στο εμπρός splitter, στα πλευρικά μαρσπιέ, στον πίσω διαχύτη και στην αεροτομή οροφής.

Από το εσωτερικό του Small RS Concept δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες, αλλά ούτε και πληροφορίες για τον κινητήρα που υπάρχει κάτω από το καπό του, ενώ επίσης δε ξέρουμε αν θα «δει» το πράσινο φως της παραγωγής. Μακάρι πάντως…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

H νέα Lamborghini Urus προκαλεί αμμοθύελλα (video)

Αν μόλις ξεσκονίσατε την οθόνη σας μάλλον θα ξαναλερωθεί όταν πατήσετε play στο παρακάτω video, καθώς η επερχόμενη Lamborghini Urus

Από αυτά τα σκίτσα θα προκύψει το νέο Hyundai Santa Fe

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Santa Fe δημοσίευσε η Hyundai, δείχνοντας μας το από μπροστά αλλά και από πίσω.

Με ενσωματωμένες οθόνες στις πόρτες το νέο Audi E-Tron

Εν όψει της πλήρης αποκάλυψης του νέου E-Tron η Audi ξεκίνησε τη διαδικασία εκ των έσω και κατάφερε ήδη να