Breaking News

Οι πέντε καλύτερες στιγμές της Mercedes στη Formula 1 (video)

Οι πέντε καλύτερες στιγμές της Mercedes στη Formula 1 (video)

Τα τελευταία χρόνια η Mercedes είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον κόσμο της Formula 1, κατακτώντας τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κατασκευαστών και Οδηγών.

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε τις πέντε καλύτερες στιγμές της γερμανικής εταιρίας, όπως τις έζησαν τα μονοθεσία της, γνωστά και ως «ασημένια βέλη».

Στη θέση νούμερο πέντε μεταφερόμαστε πίσω στο 2017 όταν ο Λιούις Χάμιλτον παρά την επαφή που είχε κατάφερε να κερδίσει στο Γκραν Πρι του Μεξικού το τέταρτο πρωτάθλημα του.

Ανεβαίνουμε στο νούμερο τέσσερα όπου συναντάμε τον Μίκα Χάκινεν στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας το 1998 και πανηγυρίζουμε μαζί του για την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος στην πίστα της Σουζούκα.

Από τη θέση νούμερο τρία θυμόμαστε ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ κέρδισε τον πρώτο του αγώνα το 2012 στο Γκραν Πρι της Κίνας. Πιο ψηλά στη θέση νούμερο δυο το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, όπου η Μercedes πέτυχε το 1-2.

Τέλος, στην κορυφή βρίσκεται το Γκραν Πρι των Η.Π.Α του 2015 όπου ο Χάμιλτον έφτασε το ρεκόρ του Άιρτον Σένα κατακτώντας τρεις διαδοχικές νίκες.



Related Articles

Καταδιώκοντας με 240 χλμ./ώρα ένα Volkswagen Golf GTI (video)

Όταν η αστυνομία, σε μια έξοδο αυτοκινητόδρομου στην Ολλανδία, έκανε σήμα στον οδηγό ενός Volkswagen Golf GTI να σταματήσει για

Πότε ξανανοίγουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα;

Την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, η ελληνική αγορά θα αρχίσει τη σταδιακή επανεκκίνηση της, καθώς θα ανοίξουν πρώτα μικρές

Τοποθέτηση ηχοσυστήματος σε φορτηγό Scania (video)

Oι οδηγοί των φορτηγών περνούν πολλές ώρες μέσα στα μεγάλα τους οχήματα, καθώς αυτά είναι ο χώρος εργασίας τους, επομένως