Breaking News

Η Opel έχει κατασκευάσει 13 εκατ. οχήματα στην Ισπανία

Η Opel έχει κατασκευάσει 13 εκατ. οχήματα στην Ισπανία

Τη μεγάλη σημασία που έχει για την Opel το εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας αποδεικνύει το νέο ρεκόρ παραγωγής που πέτυχε.

Εκεί λοιπόν πλέον έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία 13.000.000 Opel, ένας τεράστιος αριθμός που δείχνει τις ικανότητες του εν λόγω εργοστασίου.

Το μοντέλο που οδήγησε στο συγκεκριμένο ρεκόρ ήταν ένα Crossland X με διχρωμία, καθώς το αμάξωμα του ήταν μπλε και η οροφή του άσπρη. Η λειτουργία του εργοστασίου στη Σαραγόσα ξεκίνησε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1982. Από τη γραμμή παραγωγής του έχουν κυλίσει τα Corsa, Kadett, Astra, Tigra, Combo, Meriva, Mokka, Mokka X και Crossland X.

Το Crossland X με αριθμό παραγωγής 13.000.000 από το ισπανικό εργοστάσιο προορίζεται για έναν αγοραστή στo Μαρόκο. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι η Opel πετυχαίνει την εφαρμογή του στρατηγικού της σχεδίου ονόματι PACE! με το οποίο αυξάνει τις εξαγωγές της εκτός Ευρώπης.

Το πόσο έχει επενδύσει η Opel στο εργοστάσιο της Σαραγόσας προκύπτει και από το γεγονός ότι η επόμενη γενιά του Corsa θα κατασκευάζεται αποκλειστικά εκεί από το 2019. Παράλληλα θα αναλάβει το 2020 και την παραγωγή της αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Corsa. Έτσι θα γίνει το πρώτο εργοστάσιο της Opel στην Ευρώπη που θα συναρμολογεί ηλεκτροκίνητο μοντέλο της.



Related Articles

Ντεμπούτο του νέου Renault Megane R.S. σε βιντεοπαιχνίδι (video)

Το νέο Renault Megane R.S. έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην άσφαλτο, ωστόσο το ψηφιακό του ντεμπούτο πραγματοποιείται μέσα

Και όμως μια Mercedes-AMG G63 6×6 κόλλησε στα χιόνια

Να ανοίξει η γη να την καταπιεί από την ντροπή της θέλει η Mercedes-AMG G63 6×6, καθώς αμαυρώθηκε το άνομα

Γνήσια αξεσουάρ για Opel-Από μπαγκαζιέρες μέχρι λασπωτήρες (photos)

Σίγουρα στην αγορά μπορείς να βρεις πάρα πολλά προϊόντα/αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, ωστόσο τη μεγαλύτερη αξιοπιστία, την αντοχή και την