Breaking News

To SEAT Arona δέχεται κέρματα για να πάρει εμπρός

To SEAT Arona δέχεται κέρματα για να πάρει εμπρός

Έχει γεμίσει το πορτοφόλι σας με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα και δε ξέρετε πως να τα ξεφορτωθείτε;

Η SEAT σας δίνει τη λύση προτείνοντας τη νέα έκδοση Copper του Arona, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας είναι ότι ο κινητήρας του μικρού ισπανικού crossover εκκινεί όταν ο οδηγός ρίχνει χάλκινα κέρματα σε μια σχισμή που υπάρχει στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

Φανταστείτε λοιπόν το Arona σαν ένα μηχάνημα κουλοχέρη σε κάποιο καζίνο. Η «φαεινή» αυτή ιδέα προέκυψε στην SEAT, καθώς σύμφωνα με έρευνα στη Βρετάνια οι αγοραστές χάνουν περίπου £12,70 (14,51 ευρώ) στις συναλλαγές από τα χαμένα χάλκινα κέρματα.

Παράλληλα το Arona Copper Edition προσφέρει επιπλέον τη νέα μεταλλική απόχρωση ονόματι “Eclipse Orange” για το αμάξωμα του και ζάντες 17 ιντσών. Τώρα επειδή μάλλον έχετε μείνει με ανοιχτό το στόμα εξαιτίας του Arona Copper Edition να σας πούμε ότι ήταν η προχθεσινή πρωταπριλιάτικη φάρσα της SEAT.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Copper EditionSEAT

Related Articles

Το επάγγελμα να μυρίζεις αυτοκίνητα της Audi (video)

Σας αρέσει η χαρακτηριστική μυρωδιά που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα; Για πολλούς αυτή είναι μια ευχάριστη οσμή και για άλλους

Ντοπαρισμένη η BMW M3 με 460 ίππους (video)

Η ΒΜW M χορήγησε «αναβολικά» στην M3 με αποτέλεσμα να γίνει πιο άγρια η εικόνα της και να αυξηθεί η

Νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε Bentley όταν πετάς με αυτό το αεροσκάφος και το ελικόπτερο!

Το μοναδικό στυλ, η χλιδή, τα κορυφαία υλικά, η άνεση και η εξατομίκευση που συναντάς στο εσωτερικό των Bentley, κυριολεκτικά