Breaking News

Το πίσω τμήμα από το νέο Subaru Forester

Το πίσω τμήμα από το νέο Subaru Forester

Πριν από μερικές μέρες η Subaru μας είχε δείξει μια σκοτεινή φωτογραφία από το πίσω τμήμα του νέου Forester που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Λίγο πριν την αποκάλυψη του λοιπόν αύριο στις 28 Μαρτίου η ιαπωνική εταιρία ρίχνει φως στην εν λόγω φωτογραφία και έτσι τώρα βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το πίσω φωτιστικό σώμα έχει σχήμα “C” στο επάνω τμήμα του. Παράλληλα επανασχεδιασμένη δείχνει η πόρτα του χώρου αποσκευών με περισσότερες εσοχές, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας στο κάτω τμήμα του έχει αλουμινένια επένδυση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πέμπτη γενιά του Forester θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform) της Subaru, όπως τα νέα  Impreza και ΧV, η οποία θα βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά, θα αυξήσει την ασφάλεια και θα μειώσει το επίπεδο θορύβου και κραδασμών.

Το νέο Forester αναμένεται να διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive και τετρακύλινδρους boxer κινητήρες που θα συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια CVT.



Related Articles

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Το πρώτο από τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen εντός του 2018 θα είναι το νέο Touareg.

Μπαίνει στην πρίζα και παράγει 245 ίππους το νέο Cupra Formentor

Τα πρώτα της γενέθλια γιορτάζει η Cupra, η οποία υπενθυμίζουμε ότι έχει αυτονομηθεί από τη μητρική SEAT και κατασκευάζει μοντέλα

Το νέο Hyundai i20 πιο δυναμικό και με δυο οθόνες

Σαφώς πιο δυναμικό σχεδιαστικά θα είναι το νέο Hyundai i20, με το συμπέρασμα αυτό να προκύπτει μέσα από τα δυο