Breaking News

Γνωρίστε τη νέα έκδοση Urbana του Fiat 500

Γνωρίστε τη νέα έκδοση Urbana του Fiat 500

Ζωντανό προσπαθεί να κρατήσει η Fiat το αγοραστικό ενδιαφέρον στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, παρουσιάζοντας ακόμα μια ειδική έκδοση του λιλιπούτειου 500.

Στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης λοιπόν θα κάνει ντεμπούτο το 500 Urbana Edition, το οποίο ωστόσο βασίζεται στο αρχικό μοντέλο που έχει παρουσιαστεί από το 2007. Η νέα έκδοση Urbana προσφέρει σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, νέες 16αρες μαύρες ζάντες αλουμινίου και πίσω διαχύτη. Η παλέτα του περιλαμβάνει τις εξής πέντε αποχρώσεις: “Bianco White Ice”, “Perla White Tri-Coat”, “Pompei Silver”, “Granito Gray” και Metallo Gray.

Στο εσωτερικό του, από το οποίο δεν έχουμε φωτογραφία, συναντάμε μαύρα μπάκετ καθίσματα με ασημί ραφές και μαύρο πλαίσιο στον πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1.4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 135 ίππους και 203 Nm ροπής.

Το λανσάρισμα του 500 Urbana Edition στην αγορά της Αμερικής θα ξεκινήσει τώρα την άνοιξη. Η εν λόγω έκδοση προσφέρεται επίσης στα 500L και 500X.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Mε μια άκρως γιορτινή αμφίεση εμφανίζεται το νέο Veloster, το αμάξωμα του οποίου στολίστηκε από την Hyundai. Όπως θα δείτε

Πώς σας φαίνεται η νέα sedan Toyota Corolla;

Όλα τα γούστα καλύπτει πλέον η νέα Corolla, καθώς η Toyota θα την προφέρει με τρεις διαφορετικούς τύπους αμαξώματος. Πιο

Νέο Audi TT S Line Competition Plus: Φλογερό σε κάθε του χιλιοστό

Ακόμα πιο «καυτή» γίνεται η εικόνα του Coupe και Roadster Audi ΤΤ μέσα από τη νέα του εξοπλιστική έκδοση ονόματι