Breaking News

Πώς το Nissan Leaf φωτίζει δημόσιους δρόμους τη νύχτα; (video)

Πώς το Nissan Leaf  φωτίζει δημόσιους δρόμους τη  νύχτα; (video)

Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει διαρκώς έδαφος σε ορισμένες χώρες, όπως στην Ιαπωνία, όπου ένας χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής της κατηγορίας οχημάτων είναι το Nissan Leaf.

Ως γνωστόν το Leaf χρησιμοποίει μπαταρίες, τις οποίες η Nissan μας δείχνει πως μπορούν να ανακυκλώσει μέσω του καινοτόμου προγράμματος “The Reborn Light”. Σε συνεργασία με την εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας “4R Energy Corporation” η Nissan δημιούργησε στύλους που τοποθετούνται σε δημόσιους δρόμους και φωτίζουν χάρη στη χρήση μπαταριών από ηλεκτροκίνητα οχήματα και ηλιακών πάνελ.

Οι εν λόγω στύλοι φωτισμού θα τοποθετηθούν στην ιαπωνική πόλη Νάμια, η οποία δοκιμάστηκε αρκετά στις 11 Μαρτίου του 2011 από το σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε.

Όσο η δημοτικότητα των ηλεκτροκινήτων αυτοκινήτων αυξάνεται τόσο θα αυξάνονται και οι εν λόγω στύλοι φωτισμού, οι οποίοι δεν καταναλώνουν ρεύμα, ενώ δε διαθέτουν καλώδια ούτε πρίζες.



Related Articles

Άμορφη μάζα σιδερικών το μπροστινό τμήμα ενός Nissan που συγκρούστηκε με Tesla Cybertruck (βίντεο)

Σμπαράλια έγινε ένα ταπεινό Nissan Sentra όταν συγκρούστηκε με το νέο και πολυσυζητημένο Tesla Cybertruck, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και

Η SEAT έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια Leon (video)

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας και το Leon αντίστοιχα ο ηγέτης στη γκάμα της SEAT, καθώς έχει κερδίσει

Ρεκόρ Γκίνες ισορροπίας στους δυο τροχούς (video)

Σίγουρα παρακολουθώντας το παρακάτω video θα σας πιάσει άγχος για το αν το συγκεκριμένο Range Rover Sport SVR θα καταφέρει