Breaking News

Το ντουλαπάκι της Bentley Bentayga ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα

Το ντουλαπάκι της Bentley Bentayga ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα

Η Bentley γνωρίζει ότι οι εκλεκτοί πελάτες της που οδηγούν την Bentayga κουβαλάνε μαζί τους αρκετά χρήματα σε μετρητά, πανάκριβα ρολόγια, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και σημαντικά έγγραφα.

Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της βρετανικής εταιρίας φρόντισε να δημιουργήσει ένα μικρό «χρηματοκιβώτιο» εντός της Bentayga, που δεν ανοίγει όμως με κωδικό.

Στην προέκταση της κεντρικής κονσόλας, ανάμεσα από τα εμπρός καθίσματα, υπάρχει ένα υπόγειο ντουλαπάκι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το όποιο ανοίγει μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμα του οδηγού, μια τεχνολογία που η Bentley εμπνεύστηκε από τα σύγχρονα smartphones.

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης της Bentayga δε θα ανησυχεί όταν παραδίδει τα κλειδιά της στο παρκαδόρο και θα απολαμβάνει ξέγνοιαστος το σκι, το τένις ή το πότο του.

Παράλληλα η Bentley αναφέρει ότι το ντουλαπάκι μπορεί να θυμάται αρκετά δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ εντός του υπάρχουν και δυο θύρες USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.



Related Articles

Δείτε σπιθαμή προς σπιθαμή τη νέα Skoda Octavia (videos)

Πρεμιέρα έκανε η νέα Octavia σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα της Skoda, στην Πράγα της Τσεχίας. Μέσα

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Το κοινό του Subaru BRZ είναι πολυπληθές και πιστό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που αποκαλούμε με μια φράση γνήσιο σπορ ιαπωνικό

Το εντυπωσιακό κλειδί της νέας Ferrari Roma

H νέα Ferrari Roma που αποκαλύφτηκε μόλις χτες δε θα μπορούσε να συνοδεύεται από ένα απλό κλειδί όπως στα συμβατικά