Breaking News

Η ηλεκτροκίνητη Porsche Mission E βγαίνει στο χώμα (video)

Η ηλεκτροκίνητη Porsche Mission E βγαίνει στο χώμα (video)

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση και χωρίς καμία προηγουμένως προειδοποίηση η Porsche αποκάλυψε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης, την crossover έκδοση της ηλεκτροκίνητης Mission E.

Ο λόγος για την πρωτότυπη Mission E Cross Turismo, που η Porsche την κατατάσσει στην κατηγορία των CUV (Cross Utility Vehicle). Η απόσταση της από το έδαφος έχει μεγαλώσει, η ενεργή ανάρτηση αυξομειώνει κατά 50 χλστ. το ύψος, διαθέτει μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος, Led προβολείς ομίχλης ενσωματωμένους στο καπό, μπλε ζάντες και ασορτί πινελιές στη βάση του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Μπλε απόχρωση επιλέχτηκε επίσης για τις ζώνες ασφαλείας και για τους ιμάντες στήριξης αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ. Διαθέτει αρχιτεκτονική 800 Volt, δυο ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 600 ίππων, ενώ οι επιδόσεις της αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,5 δευτ. και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα. Για τη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φτάσει η αυτονομία στα 400 χλμ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

To πανέμορφο ρολόι της Bentley

Αν οι χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς, τότε η Bentley σας προτείνει να τον μετράτε με το νέο της ρολόι.

Mε το νέο MAN CitE θα γίνονται οι αστικές μεταφορές εμπορευμάτων (video)

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο αρκετοί είναι αυτοί που κοντοστέκονται στο περίπτερο της MAN και παρατηρούν το νέο

Ηλεκτροκίνητο και cabrio το Nissan Leaf

Ίσως να μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο με cabrio αμάξωμα, μετά από την κίνηση της Nissan να παρουσιάσει