Breaking News

Σε γυρίζει από το θάνατο το Audi RS 5 Coupe (video)

Σε γυρίζει από το θάνατο το Audi RS 5 Coupe (video)

Όταν οι ώρες σου στον κόσμο αυτό είναι μετρημένες κάνεις απολογισμό της ζωής σου και βλέπεις πόσο ευχάριστα ή δυσάρεστα πέρασες.

Ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος κύρος που θα δείτε στο παρακάτω video είχε μια πολυτάραχη και γεμάτη ζωή, καθώς γνώρισε σημαντικούς ανθρώπους, χάρηκε τον έρωτα, ταξιδέψε στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, αποδέχτηκε όλες τις προκλήσεις και είδε από κοντά ιστορικά γεγονότα. Επομένως νιώθει πλήρης και είναι πανέτοιμος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ωστόσο όταν ακούει από το κρεβατί του πόνου τον εκρηκτικό ήχο του Audi RS 5 Coupe η καρδιά του αρχίζει και πάλι να χτυπάει και νιώθει την ανάγκη να ζήσει και πάλι πίσω από το τιμόνι του.

Σαν απινιδωτής λοιπόν λειτούργησε ο V6 biturbo κινητήρας των 2.9 λίτρων που τροφοδοτεί το RS 5 Coupe προσφέροντας του 450 ίππους με 600 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς με ποσοστό 40/60.

Για την επιτάχυνση από 0-100 χλ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,9 δευτ. και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ με το πακέτο Dynamic φτάνει στα 280 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
AudiRS 5 Coupe

Related Articles

Αερόσακος σε απίθανο σημείο του νέου Honda Jazz (video)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι αερόσακοι τοποθετούνται στο τιμόνι, στο ταμπλό, στην οροφή, και στα γόνατα του οδηγού. Έχουμε δει

Δυο νέοι κινητήρες για το Cupra Leon-Πόσους ίππους δίνουν και με ποια κιβώτια ταχυτήτων συνδυάζονται;

Τη γκάμα κινητήρων του Leon ανακοίνωσε ότι διευρύνει η Cupra, προσθέτοντας δυο νέες επιλογές. Κάτω από το εμπρός καπό του

Πόση είναι η παραγωγή της Skoda λίγο πριν φύγει το 2017;

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς σήμερα μπήκαμε στο μήνα Νοέμβριο, ωστόσο η Skoda κατάφερε ήδη ένα ρεκόρ στην