Breaking News

Ένα αληθινό παζλ της Porsche 911 R

Ένα αληθινό παζλ της Porsche 911 R

Αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο ψεύτικα παζλ που απεικονίζουν αυτοκίνητα η συγκεκριμένη αληθινή Porsche 911 R έρχεται να σας διαψεύσει.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες τα κομμάτια της έχουν ενωθεί ολόσωστα και έτσι σχηματίζεται η εντυπωσιακή σιλουέτα του γερμανικού supercar. Φυσικά πρόκειται για μαύρες αυτοκόλλητες ταινίες πάνω στο λευκό της αμάξωμα που θυμίζουν κομμάτια από παζλ.

Το εν λόγω ιδιαίτερο περιτύλιγμα της 911 R σχεδιάστηκε από την MTCHBX-DESIGNS που έχει έδρα τη Στουτγάρδη και τοποθετήθηκε από την Schwagen Folia. Η 911 R βέβαια διατηρεί τις εργοστασιακές της κόκκινες διπλές λωρίδες κατά μήκος του αμαξώματος και τα πλευρικά αυτοκόλλητα με την ένδειξη Porsche.

Ο εξακύλινδρος επίπεδος κινητήρας των 4.0 λίτρων προσφέρει στην 911 R ισχύ 500 ίππων, ροπή 460 Nm, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,7 δευτ. και τελική ταχύτητα 323 χλμ./ώρα.

H παραγωγή της 911 R είναι περιορισμένη, καθώς δε ξεπερνά τα 911 αντίτυπα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
911 RPorscheπαζλ

Related Articles

Τα νέα ηλεκτροκίνητα crossover από Renault και Dacia

Δυο παγκόσμιες πρεμιέρες θα πραγματοποιήσει η Renault στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης “eWays”, η οποία θα διαρκέσει από 15 μέχρι

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πήγε από τη Γερμάνια στην Ελβετία με μια φόρτιση; (video)

Για πολλούς ανασταλτικός παράγοντας στην αγορά αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι σίγουρα η αυτονομία που προσφέρουν. Για παράδειγμα αν θες να

Πόσο καιρό πήρε η παραγωγή 300 αγωνιστικών Lamborghini Huracan;

Η Lamborghini δε φημίζεται μόνο για τις επιδόσεις της στην άσφαλτο, αλλά και για το πόσο γρήγορη είναι στην παραγωγική