Breaking News

Το νέο supercar Corbellati Missile των 1.800 ίππων

Το νέο supercar Corbellati Missile των 1.800 ίππων

Ακόμα μια νέα και φιλόδοξη εταιρία, μετά τις Hennessey και Koenigsegg, επιχειρεί να διεκδικήσει κομμάτι από την πίτα πωλήσεων των εξωτικών supercars.

Ο λόγος για την Corbellati, το όνομα της οποίας ακούμε και εμείς για πρώτη φορά. Στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης λοιπόν, θα καταθέσει τη δική της πρόταση στα supercars που ακούει στο όνομα Missile.

Φυσικά για να τραβήξει το ενδιαφέρον ανάμεσα στους διάσημους ανταγωνιστές του το νέο Missile διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση και ισχυρότατες επιδόσεις. Η μακριά του σιλουέτα τονίζεται από τις έντονες καμπύλες στα φτερά, τους αμυγδαλωτούς εμπρός προβολείς και τα στρογγυλά πίσω φωτιστικά σώματα. Το αμάξωμα και το σασί του είναι από ανθρακόνημα, διαθέτει ενεργή ανάρτηση και κεραμικά-carbon φρένα.

Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 9.0 λίτρων αποδίδει 1.800 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς του μέσω 6-τάχυτου κιβωτίου, ενώ χρησιμοποίει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Δέος προκαλεί και μόνο το άκουσμα ότι το νέο Missile φιλοδοξεί η τελική του ταχύτητα να ξεπεράσει τα 500 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
CorbellatiHennesseyKoenigseggMissile

Related Articles

To αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση στον κόσμο

Αν το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία supercars, τότε κάνετε λάθος. Το αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση

Η παραγωγή της BMW X4 έφτασε στον αριθμό των 200.000

Ενώ η BMW ετοιμάζεται να σταματήσει να κατασκευάζει την υφιστάμενη X4 τον ερχόμενο Μάρτιο για να υποδεχτεί τη νέα της

Εντοπίσαμε μια Lamborghini Urus στην Ελλάδα

Ο φωτογραφικός φακός του autoexcellence πήρε «φωτιά» όταν συνάντησε από κοντά την πανέμορφη αυτή Lamborghini Urus. Όχι δε βρισκόμασταν στο