Breaking News

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Audi A6 (video)

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Audi A6 (video)

Η Audi ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψη του νέου A6, χωρίς ωστόσο να μας ενημερώνει πότε θα γίνει αυτό.

Στο παρακάτω video μας προτρέπει απλά να μείνουμε συντονισμένοι στο Audi Blog και στη σελίδα της στο Facebook και σύντομα θα μάθουμε πως οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της εξέλιξαν το νέο A6. Δεν αποκλείεται βέβαια το νέο A6 να παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης τον επόμενο μήνα ή ακόμα και νωρίτερα.

Στα σχετικά πλάνα πάντως μπορούμε να διακρίνουμε τα Led φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, τη χρωμιωμένη μάσκα και το ψηφιακό πίνακα οργάνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο Α6 θα προσφέρεται με σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, όπως η ναυαρχίδα της Audi το A8.

Κάτω από το καπό του θα τοποθετούνται τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες. Θα σταθεί απέναντι από την Mercedes E-Class, την BMW 5-Series και την Jaguar XF.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
A6Audi

Related Articles

Πλήρως τακτοποιημένο το εσωτερικό του νέου Volvo XC40 (video)

Τάξη έρχεται να βάλει το νέο Volvo XC40 στην ακαταστασία που επικρατεί πολλές φορές στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Σε κάποια ορεινή κακοτράχαλη διαδρομή το ακούραστο, παρά τα χρόνια του, Lada Niva ενδέχεται πλέον να συναντηθεί με τον απόγονο

Έρχεται ο διάδοχος του Nissan 370Z (video)

H ιστορία των σπορ μοντέλων Ζ της Nissan ξεκίνησε πριν από μισό αιώνα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.