Breaking News

Το κινητό τηλέφωνο της Land Rover για σκληρή χρήση

Το κινητό τηλέφωνο της Land Rover για σκληρή χρήση

Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και των off-road εξορμήσεων τότε σίγουρα είστε και οπαδός των SUV της Land Rover, αλλά και του νέου κινητού τηλεφώνου που φέρει την υπογραφή της.

Η βρετανική εταιρία λοιπόν σε συνεργασία με την Bullitt Group δημιούργησε ένα άκρως ανθεκτικό σε κακουχίες κινητό τηλέφωνο, το οποίο ονομάζεται Explore. Σύμφωνα με την Land Rover το κινητό τηλέφωνο Explore είναι εμπνευσμένο από το Discovery.

Διακρίνεται για την οθόνη των 5 ιντσών που μπορεί να είναι ορατή ακόμα και κάτω από τον φωτεινό ήλιο, για τη διάρκεια χρήσης που προσφέρει η ισχυρή μπαταρία των 4000mAh (διατίθεται προαιρετικά και με 4370mAh) και για το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης.

Με το πακέτο Adventure το κινητό τηλέφωνο Explore μπορεί να προσφέρει διπλάσια διάρκεια της μπαταρίας του και καλύτερο σήμα στο GPS. Παράλληλα αναφέρεται ότι η οθόνη του μπορεί να αντέξει με το προστατευτικό της σε πτώσεις από ύψος 1,8 μ., να επιβιώσει από λάσπες, στο υγρό στοιχείο, στο θαλασσινό νερό, σε κραδασμούς και σε υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης ο χειρισμός της μπορεί να γίνει με βρεγμένα χέρια ή με γάντια.

Η πρεμιέρα του Explore θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο Σαλόνι της Γενεύης. Οι παραγγελίες του θα αρχίσουν 26 Απριλίου και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 649 ευρώ.



Related Articles

Εβδομαδιαία αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων: 19.742 παραβάσεις σε όλη τη χώρα!

Αυτή την περίοδο του χρόνου χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στους δρόμους, καθώς λόγω των γιορτών η κίνηση έχει αυξηθεί σε

Αυτή η άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ένα Kia Soul (video)

Η ταυτότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν είναι αναγνωρίσιμη, καθώς μετά από μια σφοδρότατη σύγκρουση έχει παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό. Η

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι το PAL-V Liberty (video)

Ένα από τα πιο καινοτόμα οχήματα που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στο Σαλόνι της Γενεύης είναι σίγουρα το PAL-V Liberty,