Breaking News

Πόσα σκαλοπάτια ανέβηκε το Range Rover Sport PHEV; (video)

Πόσα σκαλοπάτια ανέβηκε το Range Rover Sport PHEV; (video)

Αλήθεια εσείς αντέχετε να ανεβείτε 999 σκαλοπάτια; Το Range Rover Sport PHEV πάντως απέδειξε ότι μπορεί και μάλιστα μονομιάς.

Πού βρήκε όμως το βρετανικό υβριδικό plug-in SUV τόσα πολλά σκαλοπάτια στη σειρά; Στο φυσικό σπήλαιο «η Πύλη για τον Παράδεισο» που βρίσκεται σε ένα τεράστιο βράχο στην Κίνα.

Για να φτάσει εκεί το Range Rover Sport PHEV διέσχισε τη φιδίσια διαδρομή 11,3 χλμ. της οροσειράς “Tianmen” που περιλαμβάνει 99 απότομες στροφές και είναι γνώστη ως «ο Δρόμος του Δράκου».

Για να καταφέρει τώρα να αναρριχηθεί το Range Rover Sport PHEV στα εκατοντάδες σκαλοπάτια που έχουν κλίση 45 μοιρών έπρεπε να μην υπάρχουν καθόλου τουρίστες πάνω σε αυτά, να απαγορευτεί η κυκλοφορία στα λεωφορεία που οδηγούν προς το σπηλαίο και να ευνοήσει ο καιρός, καθώς η ομίχλη περιορίζει την ορατότητα, ενώ κάνει ολισθηρά τα σκαλοπάτια.

Πίσω από το τιμόνι του Range Rover Sport PHEV βρέθηκε ο πιλότος της Panasonic Jaguar Racing στη Formula E, Χο-Πιν Τουνγκ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δείτε πως η Ford ελέγχει ότι τα καθίσματα αντέχουν στον ιδρώτα (video)

Επιστρέφετε από τρέξιμο στο πάρκο, γυρνάτε από το γυμναστήριο ή είστε μούσκεμα μετά το τέλος της εργασίας σας και συνήθως

Με πετρελαιοκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο πλέον το Honda Civic

Νέες αφίξεις έχουμε στη γκάμα του Honda Civic, καθώς πλέον προσφέρεται και με πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος σύντομα θα συνδυάζεται όχι

Εδώ η Nissan έχει κατασκευάσει 5 εκατομμύρια οχήματα!

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μας ταξιδεύει η Nissan, για να μας ξεναγήσει σε ένα από τα σημαντικότερα εργοστάσια της.