Breaking News

Η Skoda κατασκεύασε 2 εκατομμύρια αυτόματα κιβώτια

Η Skoda κατασκεύασε 2 εκατομμύρια αυτόματα κιβώτια

Τα αυτόματα κιβώτια προσφέρουν άνεση και ξεκούραση στην οδήγηση για αυτό το κοινό τα προτιμάει.

Αυτό μας το επιβεβαιώνει και η Skoda, η οποία ανακοίνωσε ότι στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Βριχάμπι της Τσεχίας κατασκευάστηκαν εντός πέντε ετών δυο εκατομμύρια αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη DSG με την κωδική ονομασία “DQ 200”. Το εν λόγω αυτόματο κιβώτιο τοποθετείται σε μοντέλα της Skoda αλλά και σε πολλά μοντέλα του Ομίλου Volkswagen.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που απασχολούνται σχεδόν 1.000 εργαζόμενοι, αλλά και προηγμένης τεχνολογίας ρομπότ κατασκευάζονται συνολικά 2.200 “DQ 200” αυτόματα κιβώτια κάθε μέρα, ενώ η παραγωγή του εκεί ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012.

Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη “DQ 200” διακρίνεται για την ομαλότητα και την αμεσότερη στις αλλαγές των σχέσεων που πραγματοποιεί.



Related Articles

H Rolls-Royce Cullinan μετατρέπεται σε θωρακισμένη λιμουζίνα με 1,8 εκ. ευρώ

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και διασημότητες είναι μάλλον το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία μετατροπών Klassen, καθώς πήρε τη Rolls-Royce Cullinan

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Η ώρα της ανανέωσης για το Nissan 370Z έφτασε, με τις σχετικές αλλαγές να αφορούν κυρίως την εξωτερική εικόνα και

Τα κλειδιά της Volkswagen με μνήμες

Στις περισσότερες οικογένειες υπάρχει ένα αυτοκίνητο, το οποίο δε χρησιμοποίει μόνο ένα μέλος της. Το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να μοιράζεται