Breaking News

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Την προσοχή των αστυνομικών στη Σεβίλλη της Ισπανίας τράβηξαν δυο αυτοκίνητα που έδειχναν ασφυκτικά φορτωμένα και έτσι τους έκαναν σήμα για έλεγχο.

Οι οδηγοί τους αρνήθηκαν να σταματήσουν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Έτσι ξεκίνησε καταδίωξη με τα δυο αυτοκίνητα να αναζητούν διέξοδο σε ένα χωματόδρομο, όπου όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι αμφότερα τα αυτοκίνητα ήταν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο γεμάτα με πορτοκάλια.

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι έρχονταν από πολύ μακριά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έκοβαν τα πορτοκάλια από δέντρα κάνοντας στάσεις… Φυσικά η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε τους αστυνομικούς, ενώ αργότερα εντοπίστηκε και ένα φορτηγάκι επίσης γεμάτο πορτοκάλια.

Η έρευνα έδειξε ότι οι συνολικά 4 τόνοι πορτοκαλιών είχαν κλαπεί από το εμπόρευμα ενός πλοίου. Διώξεις για την κλοπή ασκήθηκαν σε ένα ζευγάρι, στο γιο τους και σε δυο αδέλφια.


Tags assigned to this article:
ΙσπανίαπορτοκάλιαΣεβίλλη

Related Articles

Δεν έπεσε βόμβα! Αυτή η τεράστια τρύπα άνοιξε μόνη της και κατάπιε τρία αυτοκίνητα! (video)

Το παρακάτω video αποτελεί την καλύτερη οπτικοποίηση της φράσης που χρησιμοποιούμε συχνά με μεταφορική σημασία «άνοιξε η γη και τον

Καρτ με ερπύστριες για τα χιόνια! (video)

Πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν, τα χιόνια είναι μια ιδανική ευκαιρία για χειμερινή διασκέδαση, ειδικά αν διαθέτει

Mercedes εκτοπίζεται από Range Rover Sport και γκρεμίζει κολόνα φωτισμού (video)

Το να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να ελέγξεις τον αντίστοιχο πλευρικό σου καθρέπτη μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες.