Breaking News

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Την προσοχή των αστυνομικών στη Σεβίλλη της Ισπανίας τράβηξαν δυο αυτοκίνητα που έδειχναν ασφυκτικά φορτωμένα και έτσι τους έκαναν σήμα για έλεγχο.

Οι οδηγοί τους αρνήθηκαν να σταματήσουν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Έτσι ξεκίνησε καταδίωξη με τα δυο αυτοκίνητα να αναζητούν διέξοδο σε ένα χωματόδρομο, όπου όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι αμφότερα τα αυτοκίνητα ήταν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο γεμάτα με πορτοκάλια.

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι έρχονταν από πολύ μακριά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έκοβαν τα πορτοκάλια από δέντρα κάνοντας στάσεις… Φυσικά η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε τους αστυνομικούς, ενώ αργότερα εντοπίστηκε και ένα φορτηγάκι επίσης γεμάτο πορτοκάλια.

Η έρευνα έδειξε ότι οι συνολικά 4 τόνοι πορτοκαλιών είχαν κλαπεί από το εμπόρευμα ενός πλοίου. Διώξεις για την κλοπή ασκήθηκαν σε ένα ζευγάρι, στο γιο τους και σε δυο αδέλφια.


Tags assigned to this article:
ΙσπανίαπορτοκάλιαΣεβίλλη

Related Articles

To ρομπότ της Nissan για τη διαγράμμιση ποδοσφαιρικών γηπέδων

Αυτό το μικρό άσπρο ρομπότ με τροχούς που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει κατασκευαστεί από την Nissan και μπορεί εντελώς

Δείτε πως μπορεί να σπάσει τζάμια ένα Ford Mustang (video)

Σίγουρα είναι ωραίο θέαμα να παρακολουθείς ένα Ford Mustang να κάνει donuts σε χωματόδρομο σηκώνοντας σύννεφα σκόνης, ωστόσο πρέπει να

Βρέθηκαν δεκάδες κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα-η δράση της οργάνωσης

Ένα ισχυρό πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα που ασχολείται με τις κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας.