Breaking News

Πωλείται μια σπάνια Mercedes G-Class Cabrio

Πωλείται μια σπάνια Mercedes G-Class Cabrio

Βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο από την άφιξη της νέας Mercedes G-Class, η οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί αν θα προσφέρεται και ως Cabrio.

Αν λοιπόν είστε θαυμαστής της G-Class αλλά θέλετε να παίρνετε και τον αέρα σας η παρακάτω αγγελία σας αφορά. Πρόκειται για μια παλαιότερη αλλά σπάνια Mercedes GE300 Cabrio, η οποία πωλείται έπειτα από μια πλήρη αναστήλωση που δέχτηκε.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ενώ οι εργασίες συντήρησης της διήρκησαν σχεδόν ένα χρόνο, κόστισαν 32.100 ευρώ και η τιμή αγοράς της από τον τωρινό ιδιοκτήτη ήταν 48.200 ευρώ. Έτσι λοιπόν η υφιστάμενη τιμή της φτάνει πλέον τα 76.300 ευρώ.

Η εισαγωγή της στις H.Π.Α έγινε το 2016 από την Ιταλία. Στο αμάξωμα της τοποθετήθηκαν χαλύβδινοι προφυλακτήρες αλλά και Led φώτα στους προβολείς, αφαιρούμενη μαύρη υφασμάτινη οροφή με πίσω ενσωματωμένα παράθυρα, ενώ στο εσωτερικό της συναντάμε αποθηκευτικό χώρο που κλειδώνει και ξύλινες επενδύσεις.

Η εν λόγω GE300 τροφοδοτείται από πετρελαιοκινητήρα 3.0 λίτρων που αποδίδει 177 ίππους, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και με τρία διαφορικά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
G-Class CabrioGE300Mercedes

Related Articles

Έρχεται αερόσακος ανάμεσα στο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού

H εξέλιξη της παθητικής ασφάλειας στα σύγχρονα αυτοκίνητα έχει φέρει πληθώρα αερόσακων εντός της καμπίνας τους. Αερόσακοι πλευρικοί, αερόσακοι τύπου

Όταν το Nissan Patrol σάρωνε σε πωλήσεις και αγώνες (video)

Το χρόνο προς τα πίσω γυρίζει η Nissan και θυμάται όταν μεσουρανούσε ένα σκληροτράχηλο SUV της, το Patrol. Πριν 35

Μετέτρεψαν λεωφορείο σε ασθενοφόρο για τη μεταφορά ασθενών με κορωνοϊό

Το μεγαλύτερο ασθενοφόρο στη Γερμανία είναι ένα λεωφορείο Mercedes Citaro, το οποίο έχει αναλάβει το σημαντικό έργο μεταφοράς ασθενών με