Breaking News

Από αυτά τα σκίτσα θα προκύψει το νέο Hyundai Santa Fe

Από αυτά τα σκίτσα θα προκύψει το νέο Hyundai Santa Fe

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Santa Fe δημοσίευσε η Hyundai, δείχνοντας μας το από μπροστά αλλά και από πίσω.

Φανερό είναι πάντως ότι το νέο Santa Fe έχει δεχτεί σχεδιαστικές επιρροές από το μικρότερο crossover της Hyundai, το Kona. Αυτό που διακρίνουμε στο Santa Fe τέταρτης γενιάς είναι ότι διαθέτει εμπρός στενόμακρους προβολείς και από κάτω τους σε ξεχωριστό διαμέρισμα βρίσκονται τα διπλά Led φώτα ημέρας, ενώ ενσωματώνει και τη μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα της Hyundai ονόματι “Cascading Grill”. Έτσι λοιπόν η όψη του αποκτά μια αρκετά φουτουριστική εικόνα.

Το προφίλ του τώρα τονίζει το «νεύρο» που διατρέχει κατά μήκος το αμάξωμα ενώνοντας τα εμπρός με τα πίσω φωτιστικά σώματα. Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει η αλουμινένια ποδιά, η διπλή εξάτμιση, η μεγάλη πόρτα του πορτμπαγκάζ και το μικρότερο συγκριτικά παρμπρίζ.

Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικό του νέου Santa Fe, το οποίο θα αποκαλυφτεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, προτού πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο.


Tags assigned to this article:
HyundaiKonaSanta Feσκίτσα

Related Articles

Εξορίζονται τα αυτοκίνητα βενζίνης και πετρελαίου από τη Μ. Βρετάνια

Τις πωλήσεις νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων θα απαγορεύσει η βρετανική κυβέρνηση από το 2040. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το σχετικό

Το τροχόσπιτο των 317.000 ευρώ που περιστρέφεται (video)

Η διαμονή σε κάποιο χειμερινό θέρετρο ή οι διακοπές σε ένα κοσμοπολιτικό νησί, συνήθως κοστίζουν πολλά χρήματα. Τι θα λέγατε

Η τσαγιέρα της Renault

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει η Renault τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τότε που μπήκε στο μαγικό κόσμο