Breaking News

Βελτιωμένο Audi RS5-R Coupe με 530 ίππους

Βελτιωμένο Audi RS5-R Coupe με 530 ίππους

Το ορμητήριο του συγκεκριμένου Audi RS5-R Coupe προς την άσφαλτο θα είναι το Σαλόνι της Γενεύης, όπου θα δώσει το «παρών» στις 6 Μαρτίου.

Θα βρίσκεται στο περίπτερο του βελτιωτικού οίκου ABT, ο οποίος το περιποιήθηκε δεόντως αυξάνοντας κατά 80 ίππους την ισχύ του και 90 Nm τη ροπή του. Έτσι λοιπόν ο V6 biturbo κινητήρας των 2.9 λίτρων παράγει πλέον 530 ίππους και 690 Nm ροπής. Όπως είναι λογικό η επιτάχυνση του από 0-100 χλμ./ώρα έγινε πιο σύντομη (κατά 0,3 δευτ.), καθώς χρειάζεται μόλις 3,6 δευτ. Παράλληλα η ABT επεμβαίνει και στην ανάρτηση του RS5 Coupe, η οποία είναι ρυθμιζόμενη καθ ύψος.

Στο εμφανισιακό κομμάτι τώρα το RS5 Coupe «πατάει» σε ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 275/25 που αντικαθιστούν τις προηγούμενες 19αρες. Το αμάξωμα του είναι βαμμένο με νέα πράσινη απόχρωση, έχει τοποθετηθεί πίσω διαχύτης, πλευρικά μαρσπιέ, εμπρός splitter, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και αεροτομή από ανθρακόνημα.

Εικόνα από το εσωτερικό του δεν έχουμε ωστόσο σύμφωνα με την ABT διαθέτει δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο RS5-R, κάλυμμα στο λεβιέ ταχυτήτων από ανθρακόνημα και μεταλλική πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής του.

Η ABT θα διαθέσει στην αγορά μόνο 50 από τα εν λόγω RS5-R Coupe.


Tags assigned to this article:
ABTAudiRS5-R CoupeΣαλόνι Γενεύης

Related Articles

Ένα Ford Fusion χωρίς οδηγό παραδίδει πίτσες

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε την πίτσα που έχετε παραγγείλει να φτάνει σπίτι σας με ένα Ford, το οποίο

Το μυστηριώδες κόκκινο κουμπί σε Audi του 1990

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να εξηλεκτρίσουν τις γκάμες τους. Πέρα από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα

Τι αυτοκίνητα αρέσουν σε νέους ηλικίας έως 37 ετών;

Σε μια συγκεκριμένη ηλικιακά ομάδα εστιάζει πρόσφατη έρευνα της SEAT. Η ισπανική εταιρεία θέλησε να μάθει τι αυτοκίνητα αρέσουν στους