Breaking News

Μια βόλτα με το Hyundai i30N των 275 ίππων (video)

Μια βόλτα με το Hyundai i30N των 275 ίππων (video)

Ενώ αναμένουμε στη χώρα μας την έναρξη εμπορικής διάθεσης του νέου Hyundai i30N, μπορούμε να πάμε μαζί του μια βόλτα μέσω του παρακάτω video.

Ο εικονολήπτης και οδηγός μας βάζει στο εσωτερικό του πρώτου μοντέλου επιδόσεων της κορεάτικης εταιρίας επιτρέποντας μας έτσι να το γνωρίσουμε καλύτερα εκ των έσω, ενώ αυτό βρίσκεται καθ οδόν.

Μην περιμένετε να δείτε οδήγηση στο όριο, προφανώς διότι οι κάμερες έλεγχου της κυκλοφορίας καραδοκούν. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο i30 N παίρνει ζωή από ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο T-GDI κινητήρας, ο οποίος παράγει 275 ίππους στην έκδοση Performance Package που έχουμε στην προκειμένη περίπτωση και 250 ίππους στην «απλή» έκδοση. Η ροπή των 353 Nm ροπής είναι σταθερή και στις δυο εκδόσεις όπως και το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα, ενώ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 6,4 δευτ. και 6,1 δευτ. στην έκδοση Performance Package.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Hyundaii30N

Related Articles

Έρχονται νέα Citroen C4 και C5

Η κατάργηση του C4 από τη Citroen και η αντικατάσταση του από το ανανεωμένο C4 Cactus ήταν μια αλλοπρόσαλλη κίνηση

Το θηριώδες SUV της Aston Martin εμπνευσμένο από την Σπάρτη

Από την πρωτεύουσα της Λακωνίας άντλησε έμπνευση η Aston Martin για τη δημιουργία και την ονομασία του νέου της θηριώδους

Η Abarth έχει επέτειο 70 ετών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Επτά δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που ο Σκορπιός, το έμβλημα της Abarth, «τσίμπησε» τα μοντέλα της Fiat, δίνοντας τους