Breaking News

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2017;

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2017;

Ανατροπή υπήρξε στο αποτέλεσμα για την αυτοκινητοβιομηχανία με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων το 2017.

Η συμμαχία λοιπόν των Renault-Nissan μετά την προσχώρηση και της Mitsubishi, εκθρόνισε τον Όμιλο Volkswagen από την πρώτη θέση και έστειλε τον κολοσσό Toyota στην τρίτη θέση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις των Renault, Nissan και Mitsubishi ήταν 3,76 εκατομμύρια, 5,82 εκατομμύρια και 1,03 εκατομμύρια οχήματα αντίστοιχα. Συνολικά δηλαδή πέτυχαν 10,61 εκατομμύρια πωλήσεις το 2017, ενώ όπως προαναφέραμε ακολουθεί η Volkswagen με 10,53 εκατομμύρια πωλήσεις και η Toyota με 10,2 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η ισχυρή συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi δραστηριοποιείται εμπορικά σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως μέσω των 10 σημάτων της, τα οποία είναι τα Renault, Nissan, Mitsubishi Motors, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine, Lada, Infiniti, Venucia και Datsun.

Σε ανάλογο κλίμα συνεργασίας η Toyota ανακοίνωσε το 2017 ότι θα εργαστεί με την Mazda και την Suzuki για την ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων μοντέλων και νέων τεχνολογιών. Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι το 2017 η General Μotors πούλησε την Opel και την Vauxhall, στον Όμιλο PSA.



Related Articles

Honda Civic έλιωσε και παραμορφώθηκε τμηματικά από τον ήλιο! – Εκτός εγγύησης οι ζημιές λέει η εταιρεία (φωτογραφίες)

Η Honda φημίζεται για την αξιοπιστία των μοντέλων της, ειδικά σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, ωστόσο ένα περιστατικό που

Η Aston Martin βάφει την Valkyrie με σκόνη από τη Σελήνη

Μόνο η φουτουριστική και άκρως δυναμική εξωτερική εικόνα της Aston Martin Valkyrie μπορεί να σε κάνει να πεις ότι προέρχεται

Audi A8 με θωράκιση απέναντι σε κάθε επίθεση

Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να δούμε ορισμένους αρχηγούς κρατών να φτάνουν στη σύνοδο G7 (ομάδα των 7 πιο ανεπτυγμένων