Breaking News

Τα περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα της Skoda (video)

Τα περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα της Skoda (video)

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα της την Τσεχία η Skoda υποστηρίζει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας εδώ και 110 χρόνια.

Με ποιο τρόπο; Παρέχοντας οχήματα στο στόλο της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των νοσοκομείων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 999 πραγματοποιούνται 30 εκατομμύρια κλίσεις.

Πιο αναλυτικά, το Kodiaq στην έκδοση Fire & Rescue διαθέτει στο σώμα της πυροσβεστικής χώρο αποσκευών που φτάνει έως τα 2.065 λίτρα και έξι διαφορετικά προγράμματα οδήγησης που του επιτρέπουν να βγαίνει και εκτός ασφάλτου.

Παράλληλα στην αστυνομία υπηρετεί η Superb με station wagon αμάξωμα, δίλιτρο TSI βενζινοκινητήρα 280 ίππων που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG και σύστημα τετρακίνησης, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,8 δευτ.

Επίσης η Superb Estate Police Dog Vehicle εξοπλίζεται με δυο ξεχωριστούς χώρους για τη μεταφορά των εκπαιδευμένων σκυλιών της αστυνομίας, ενώ η σειρήνα της έχει τρεις διαφορετικούς τόνους.

Τέλος, η τετρακίνητη Octavia Scout μετατρέπεται σε ασθενοφόρο, ενώ μπορεί να μεταφέρει εξοπλισμό βάρους 645 κιλών.



Related Articles

Νέο Skoda Enyaq iV: Ηλεκτρικό, 510 χλμ. αυτονομία, οθόνη 13 ιντσών και φωτιζόμενη μάσκα (video)

Αφού πέρασε αρκετό καιρό στην «αίθουσα» αναμονής, το νέο Skoda Enyaq iV πραγματοποίησε επιτέλους την παγκόσμια πρεμιέρα του. Γιατί όμως

Πωλείται Mercedes ML μεταμφιεσμένη σε τανκ – Έχει ερπύστριες, «πολυβόλα» και σιδερογροθιά (φωτογραφίες)

Αν υπηρετήσατε στα τεθωρακισμένα και αναπολείτε τη στρατιωτική σας θητεία ή αν θέλετε να οδηγήσετε κάτι που να θυμίζει τανκ,

Χωρίς τιμόνι και με καναπέδες το νέο Renault EZ-GO (video)

Η Renault μας καλεί να επιβιβαστούμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας ως πύλη εισόδου το πρωτότυπο EZ-GO που κάνει αυτές τις μέρες