Breaking News

Γιατί αυτό το Mazda 626 του 1987 κοστίζει 17.000 ευρώ;

Γιατί αυτό το Mazda 626 του 1987 κοστίζει 17.000 ευρώ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα παλιό αυτοκίνητο να πωλείται σε υψηλή τιμή, επειδή έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του συγκεκριμένου Mazda 626. Η πρώτη άδεια κυκλοφορίας του εκδόθηκε το 1987 ωστόσο, όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, μοιάζει σαν να έχει βγει χθες από το εργοστάσιο.

Παράλληλα στο οδόμετρο του αναγράφεται ότι έχει διανύσει μόλις 1.000 χλμ. τα τελευταία 30 χρόνια. Παρατηρήστε στο εσωτερικό του τους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα, την ηλιοροφή και το αυτόματο κιβώτιο, το οποίο το 1987 από 3 σχέσεων έγινε 4 σχέσεων. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν η τιμή του φτάνει τα 17.000 ευρώ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η τρίτη γενιά του Mazda 626 πωλούνταν στην Ευρώπη από το 1982 έως το 1987, ενώ η hatchback έκδοση του ήταν η πρακτικότερη και η πιο δημοφιλής.


Tags assigned to this article:
Mazda 626

Related Articles

Το πιο χαμηλωμένο Lada Niva στον κόσμο! (video)

Πέρα από το σύστημα τετρακίνησης τα εμβληματικά Lada Niva οφείλουν τις πολύ καλές off-road επιδόσεις τους και στην απόσταση που

Η νέα εταιρεία χαμηλού κόστους οχημάτων της Volkswagen

H Jetta είναι η νέα θυγατρική εταιρεία κατασκευής χαμηλού κόστους οχηµάτων της Volkswagen, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά της

Η περιπέτεια για το Mitsubishi Pajero τελειώνει μετά από 37 χρόνια

Ένα από τα πιο εμβληματικά και σκληροτράχηλα SUV που έχει συνδέσει το όνομά του και με το ράλι Ντακάρ ρίχνει