Breaking News

Βγήκαν ελαττωματικές οι Bugatti Chiron;

Βγήκαν ελαττωματικές οι Bugatti Chiron;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι, όπως το πάρει κανείς, καθώς όλες οι εταιρίες προβαίνουν σε ανακλήσεις, ωστόσο από μια Bugatti Chiron που κοστίζει 2,4 εκατομμύρια ευρώ έχεις περισσότερες απαιτήσεις.

Το φαινόμενο των ανακλήσεων λοιπόν χτύπησε και την πόρτα του γαλλικού supercar, καθώς η Bugatti το καλεί για επανέλεγχο στις συγκολλήσεις των μπροστινών καθισμάτων. Συγκεκριμένα η Bugatti ανακοίνωσε πρόσφατα στην Εθνική Αρχή Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) ότι αρκετές Chiron έχουν ελαττωματικές συγκολλήσεις στα στηρίγματα των μπροστινών καθισμάτων.

Τα ειδοποιητήρια της Bugatti έχουν σταλεί σε 47 ιδιοκτήτες της Chiron, εκ των οποίων οι 12 βρίσκονται στις H.Π.Α. Στο ειδοποιητήριο αναγράφεται ότι οι Chiron θα μεταφερθούν με κλειστό φορτηγό στο πλησιέστερο σημείο τεχνικού ελέγχου της Bugatti, ενώ αν διαπιστωθεί ελαττωματική συγκόλληση θα αντικατασταθεί ολόκληρο το κάθισμα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Chiron τροφοδοτούνται από W16  κινητήρα 8.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει 4 turbo, προσφέροντας στην Chiron ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600 Νm μεταξύ των 2.000-6.000 σ.α.λ. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,5 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα και 6,5 δευτ. για να δείξει από στάση το κοντέρ της 200 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
BugattiChironNHTSA

Related Articles

Υπάρχουν 24 διαφορετικές Porsche 911 για να διαλέξεις (video)

Η πληθώρα εκδόσεων που υπάρχουν σήμερα για την Porsche 911 ίσως να δημιουργεί κάποια σύγχυση στο κοινό. Για το λόγο

Αντέχουν ακόμα και πυροβολισμούς τα θωρακισμένα περιπολικά Alfa Romeo Giulia!

Ούτε ένα, ούτε δέκα αλλά συνολικά 1.770 περιπολικά Alfa Romeo Giulia θα αποκτήσει η Ιταλική Αστυνομία. Τα εν λόγω περιπολικά

Το Scania που μεταφέρει βουνά από παλιοσίδερα (video)

Αν δε γεννηθείς πλούσιος θα πρέπει να εργαστείς, ωστόσο θα πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου, διαφορετικά το επάγγελμα σου